Nabeschouwing Kaunas - Rangers (2-1) || Champions League 2008/2009

Dinsdag 5 augustus 2008 - 19:05 uur

In de Champions League 2008/2009 neemt Kaunas het dinsdag 5 augustus 2008 om 19:05 uur in eigen huis op tegen Rangers.

Via de Kaunas - Rangers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kaunas - Rangers (2-1)

Het Champions League duel tussen Kaunas en Rangers is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Kaunas. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 33e minuut dacht Rangers op voorsprong te komen via een doelpunt van K. Thomson. Helaas voor Rangers werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 43e minuut was het Kaunas dat via N. Radzius dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. L. Pilibaitis dacht na 87 minuten te scoren voor Kaunas, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Kaunas - Rangers
2
1
LIVE Kaunas - Rangers 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kaunas - Rangers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Gele kaart Rangers Gele kaart voor L. McCulloch Rangers
21' Gele kaart Rangers Gele kaart voor K. Thomson Rangers
24' Gele kaart Kaunas Gele kaart voor P. Mendy Kaunas
33' Doelpunt Rangers Doelpunt K. Thomson Rangers
43' Doelpunt Kaunas Doelpunt N. Radzius Kaunas
65' Gele kaart Kaunas Gele kaart voor I. Zelmikas Kaunas
66' Wissel Kaunas Wissel M. Grigalevicius voor M. Baguzis Kaunas
66' Wissel Rangers Wissel A. Velicka voor C. Adam Rangers
78' Wissel Kaunas Wissel B. Mamic voor V. Luksa Kaunas
87' Doelpunt Kaunas Doelpunt L. Pilibaitis Kaunas
88' Wissel Kaunas Wissel V. Zubavicius voor Rafael Ledesma Kaunas
88' Wissel Rangers Wissel K. Lafferty voor K. Miller Rangers
88' Wissel Rangers Wissel K. Boyd voor Nacho Novo Rangers
Video hoogtepunten en samenvatting Kaunas - Rangers
Opstellingen Kaunas - Rangers

Voorbeschouwing Kaunas - Rangers

Kaunas en Rangers spelen tegen elkaar in seizoen 2008/2009 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Kaunas en Rangers in de Champions League vond plaats op 30 juli 2008 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.