Nabeschouwing Liverpool - Standard Luik (1-0) (na verlenging) || Champions League 2008/2009

Woensdag 27 augustus 2008 - 21:05 uur

In de Champions League 2008/2009 neemt Liverpool het woensdag 27 augustus 2008 om 21:05 uur in eigen huis op tegen Standard Luik.

Via de Liverpool - Standard Luik live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Liverpool - Standard Luik (1-0) (na verlenging)

Het Champions League duel tussen Liverpool en Standard Luik is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Liverpool. Na afloop van de reguliere speeltijd stonden beide ploegen met een 1-0 stand op gelijke hoogte. Er was daardoor een verlenging noodzakelijk om tot een winnaar te komen. Uiteindelijk was het Liverpool dat in deze verlenging aan het langste eind trok.

In de 117e minuut dacht Liverpool op voorsprong te komen via een doelpunt van D. Kuyt. Helaas voor Liverpool werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de verlenging floot de scheidsrechter af en was het Liverpool die uiteindelijk de winst binnen wist te slepen dankzij een zwaarbevochten 1-0 overwinning.

Wedstrijdstatistieken Liverpool - Standard Luik
1
0
LIVE Liverpool - Standard Luik 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Liverpool - Standard Luik teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

61' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor M. Sarr Standard Liège
61' Wissel Liverpool Wissel R. Babel voor Y. Benayoun Liverpool
69' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor I. De Camargo Standard Liège
83' Wissel Liverpool Wissel N. El Zhar voor R. Keane Liverpool
86' Wissel Standard Liège Wissel M. Jovanovic voor W. Dalmat Standard Liège
94' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor Dante Standard Liège
110' Wissel Standard Liège Wissel S. Toama voor I. De Camargo Standard Liège
117' Doelpunt Liverpool Doelpunt D. Kuyt Liverpool
118' Wissel Standard Liège Wissel B. Nicaise voor S. Defour Standard Liège
120' Wissel Liverpool Wissel D. Plessis voor Fernando Torres Liverpool
Video hoogtepunten en samenvatting Liverpool - Standard Luik
Opstellingen Liverpool - Standard Luik
De opstellingen van Liverpool en Standard Luik zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Liverpool - Standard Luik

Liverpool en Standard Luik spelen tegen elkaar in seizoen 2008/2009 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Liverpool en Standard Luik in de Champions League vond plaats op 13 augustus 2008 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.