Nabeschouwing Manchester United - Inter Milan (2-0) || Champions League 2008/2009

Woensdag 11 maart 2009 - 20:46 uur

In de Champions League 2008/2009 neemt Manchester United het woensdag 11 maart 2009 om 20:46 uur in eigen huis op tegen Inter Milan.

Via de Manchester United - Inter Milan live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Manchester United - Inter Milan (2-0)

Het Champions League duel tussen Manchester United en Inter Milan is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Manchester United. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 4e minuut dacht Manchester United op voorsprong te komen via een doelpunt van N. Vidic. Helaas voor Manchester United werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 49e minuut was het Manchester United dat via Cristiano Ronaldo dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Manchester United - Inter Milan
2
0
LIVE Manchester United - Inter Milan 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Manchester United - Inter Milan teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Manchester United Doelpunt N. Vidic met assist van R. Giggs Manchester United
45' Wissel Inter Wissel S. Muntari voor P. Vieira Inter
49' Doelpunt Manchester United Doelpunt Cristiano Ronaldo met assist van W. Rooney Manchester United
53' Gele kaart Inter Gele kaart voor W. Samuel Inter
59' Wissel Inter Wissel Adriano voor D. Stankovic Inter
70' Wissel Manchester United Wissel Anderson voor P. Scholes Manchester United
70' Wissel Inter Wissel Luis Figo voor M. Balotelli Inter
71' Gele kaart Manchester United Gele kaart voor W. Rooney Manchester United
77' Gele kaart Inter Gele kaart voor S. Muntari Inter
85' Wissel Manchester United Wissel Ji-Sung Park voor W. Rooney Manchester United
Video hoogtepunten en samenvatting Manchester United - Inter Milan
Opstellingen Manchester United - Inter Milan

Voorbeschouwing Manchester United - Inter Milan

Manchester United en Inter Milan spelen tegen elkaar in seizoen 2008/2009 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Manchester United en Inter Milan in de Champions League vond plaats op 24 februari 2009 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.