Nabeschouwing Porto - Manchester United (0-1) || Champions League 2008/2009

Woensdag 15 april 2009 - 20:45 uur



In de Champions League 2008/2009 neemt Porto het woensdag 15 april 2009 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Manchester United.

Via de Porto - Manchester United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Porto - Manchester United (0-1)

Het Champions League duel tussen Porto en Manchester United is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Manchester United. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 6e minuut dacht Manchester United op voorsprong te komen via een doelpunt van Cristiano Ronaldo. Helaas voor Manchester United werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Porto - Manchester United
LIVE Porto - Manchester United 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Porto - Manchester United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
6' Doelpunt Manchester United Doelpunt Cristiano Ronaldo met assist van Anderson Manchester United
31' Wissel Porto Wissel M. González voor L. González Porto
42' Gele kaart Manchester United Gele kaart voor N. Vidic Manchester United
58' Gele kaart Manchester United Gele kaart voor P. Evra Manchester United
64' Wissel Porto Wissel E. Farias voor C. Rodríguez Porto
68' Wissel Manchester United Wissel Nani voor D. Berbatov Manchester United
78' Wissel Manchester United Wissel P. Scholes voor Anderson Manchester United
80' Wissel Porto Wissel T. Costa voor C. Sapunaru Porto
Video hoogtepunten en samenvatting Porto - Manchester United
Opstellingen Porto - Manchester United

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Porto - Manchester United

Porto en Manchester United spelen tegen elkaar in seizoen 2008/2009 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Porto en Manchester United in de Champions League vond plaats op 7 april 2009 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Resultaat Aantal
Winst Porto 0
Winst Manchester United 0
Gelijkspel 1
Totaal 1
Tags
Porto - Manchester United Opstelling Porto Opstelling Manchester United Live Porto - Manchester United Live Porto - Manchester United kijken Porto - Manchester United kijken Live Porto - Manchester United stream Porto - Manchester United Fox Sports Nabeschouwing Porto - Manchester United Uitslag Porto - Manchester United Statistieken Porto - Manchester United Champions League 2008/2009 Porto - Manchester United wedden Porto - Manchester United gokken Porto - Manchester United Unibet