Nabeschouwing Rabotnicki - Glei333sdorf 09 (1-1) || Champions League 2008/2009

Dinsdag 22 juli 2008 - 17:00 uur

In de Champions League 2008/2009 neemt Rabotnicki het dinsdag 22 juli 2008 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Glei333sdorf 09.

Via de Rabotnicki - Glei333sdorf 09 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rabotnicki - Glei333sdorf 09 (1-1)

De Champions League 2008/2009 wedstrijd tussen Rabotnicki en Glei333sdorf 09 geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 46e minuut dacht Rabotnicki op voorsprong te komen via een doelpunt van K. Velkoski. Helaas voor Rabotnicki werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 77e minuut was het Glei333sdorf 09 dat via B. Chervenka dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 90e minuut moest Rabotnicki verder met een man minder nadat A. Krsteski een rode kaart had gekregen. Het lukte Glei333sdorf 09 in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

In de 90e minuut werd W. Guglielmone van Glei333sdorf 09 met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Glei333sdorf 09 het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Rabotnicki - Glei333sdorf 09
1
1
LIVE Rabotnicki - Glei333sdorf 09 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rabotnicki - Glei333sdorf 09 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Doelpunt Rabotnicki Doelpunt K. Velkoski Rabotnicki
49' Gele kaart Rabotnicki Gele kaart voor M. Osmani Rabotnicki
53' Wissel Glei333sdorf 09 Wissel G. Arnaut voor O. Sischin Glei333sdorf 09
57' Gele kaart Glei333sdorf 09 Gele kaart voor K. Mammedov Glei333sdorf 09
65' Wissel Glei333sdorf 09 Wissel J. Huseynov voor K. Mammedov Glei333sdorf 09
67' Wissel Rabotnicki Wissel M. Bajrami voor B. Ljamchevski Rabotnicki
71' Wissel Rabotnicki Wissel A. Nuhiji voor B. Ilijoski Rabotnicki
77' Doelpunt Glei333sdorf 09 Doelpunt B. Chervenka Glei333sdorf 09
77' Wissel Glei333sdorf 09 Wissel E. Mammadov voor P. Zlatinov Glei333sdorf 09
90' Rode kaart Rabotnicki Rode kaart voor A. Krsteski Rabotnicki
90' Rode kaart Glei333sdorf 09 Rode kaart voor W. Guglielmone Glei333sdorf 09
Video hoogtepunten en samenvatting Rabotnicki - Glei333sdorf 09
Opstellingen Rabotnicki - Glei333sdorf 09

Voorbeschouwing Rabotnicki - Glei333sdorf 09

Rabotnicki en Glei333sdorf 09 spelen tegen elkaar in seizoen 2008/2009 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Rabotnicki en Glei333sdorf 09 in de Champions League vond plaats op 15 juli 2008 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.