Nabeschouwing Roma - Arsenal (1-0) (6-7 na strafschoppen) || Champions League 2008/2009

Woensdag 11 maart 2009 - 20:45 uur

In de Champions League 2008/2009 neemt Roma het woensdag 11 maart 2009 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Arsenal.

Via de Roma - Arsenal live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Roma - Arsenal (1-0) (6-7 na strafschoppen)

Het Champions League duel tussen Roma en Arsenal is geëindigd in een overwinning voor Roma. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 1-0 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek Roma het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 6-7 gewonnen werd.

In de 9e minuut dacht Roma op voorsprong te komen via een doelpunt van Juan. Helaas voor Roma werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Ook de verlenging zorgde uiteindelijk niet voor een winnaar, waardoor er strafschoppen genomen moesten worden. Uiteindelijk resulteerde dit in een 6-7 score in het voordeel van Roma, die daarmee de overwinning mocht claimen.

Wedstrijdstatistieken Roma - Arsenal
1
0
LIVE Roma - Arsenal 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Roma - Arsenal teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Roma Doelpunt Juan met assist van F. Totti Roma
27' Gele kaart Roma Gele kaart voor D. Pizarro Roma
28' Wissel Roma Wissel Júlio Baptista voor Juan Roma
48' Gele kaart Arsenal Gele kaart voor A. Diaby Arsenal
74' Wissel Arsenal Wissel T. Walcott voor E. Eboué Arsenal
85' Wissel Arsenal Wissel Eduardo Da Silva voor N. Bendtner Arsenal
89' Gele kaart Roma Gele kaart voor M. Motta Roma
90' Wissel Roma Wissel A. Aquilani voor Taddei Roma
120' Wissel Roma Wissel V. Montella voor M. Brighi Roma
Video hoogtepunten en samenvatting Roma - Arsenal
Opstellingen Roma - Arsenal
De opstellingen van Roma en Arsenal zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Roma - Arsenal

Roma en Arsenal spelen tegen elkaar in seizoen 2008/2009 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Roma en Arsenal in de Champions League vond plaats op 24 februari 2009 en dat duel eindigde in een overwinning voor Arsenal. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Arsenal favoriet. 1 keer wist de ploeg van Roma te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Roma. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.