Nabeschouwing Roma - CFR Cluj (1-2) || Champions League 2008/2009

Dinsdag 16 september 2008 - 20:45 uur

In de Champions League 2008/2009 neemt Roma het dinsdag 16 september 2008 om 20:45 uur in eigen huis op tegen CFR Cluj.

Via de Roma - CFR Cluj live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Roma - CFR Cluj (1-2)

Het Champions League duel tussen Roma en CFR Cluj is geëindigd in een 1-2 overwinning voor CFR Cluj. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 17e minuut dacht Roma op voorsprong te komen via een doelpunt van C. Panucci. Helaas voor Roma werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 28e minuut was het CFR Cluj dat via J. Culio dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. J. Culio dacht na 49 minuten te scoren voor CFR Cluj, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Roma - CFR Cluj
1
2
LIVE Roma - CFR Cluj 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Roma - CFR Cluj teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Gele kaart CFR Cluj Gele kaart voor Á. Pereira CFR Cluj
17' Doelpunt Roma Doelpunt C. Panucci met assist van D. De Rossi Roma
28' Doelpunt CFR Cluj Doelpunt J. Culio met assist van E. Trica CFR Cluj
47' Wissel Roma Wissel S. Loria voor C. Panucci Roma
49' Doelpunt CFR Cluj Doelpunt J. Culio CFR Cluj
52' Wissel Roma Wissel F. Totti voor J. Riise Roma
67' Wissel CFR Cluj Wissel S. Peralta voor E. Trica CFR Cluj
77' Wissel Roma Wissel V. Montella voor Taddei Roma
84' Gele kaart Roma Gele kaart voor Cicinho Roma
88' Wissel CFR Cluj Wissel C. Panin voor S. Dubarbier CFR Cluj
90' Gele kaart CFR Cluj Gele kaart voor S. Peralta CFR Cluj