Nabeschouwing Sparta Praha - Sheriff (2-0) || Champions League 2008/2009

Woensdag 6 augustus 2008 - 20:15 uur

In de Champions League 2008/2009 neemt Sparta Praha het woensdag 6 augustus 2008 om 20:15 uur in eigen huis op tegen Sheriff.

Via de Sparta Praha - Sheriff live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sparta Praha - Sheriff (2-0)

Het Champions League duel tussen Sparta Praha en Sheriff is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Sparta Praha. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 45e minuut dacht Sparta Praha op voorsprong te komen via een doelpunt van P. Vorisek. Helaas voor Sparta Praha werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 49e minuut was het Sparta Praha dat via M. Slepicka dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 90e minuut kreeg A. Kuchuk van Sheriff voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Sheriff de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Sparta Praha - Sheriff
2
0
LIVE Sparta Praha - Sheriff 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sparta Praha - Sheriff teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

45' Doelpunt Sparta Praha Doelpunt P. Vorisek Sparta Praha
45' Gele kaart Sheriff Gele kaart voor A. Mamah Sheriff
49' Doelpunt Sparta Praha Doelpunt M. Slepicka Sparta Praha
51' Wissel Sheriff Wissel A. Kuchuk voor I. Picusceac Sheriff
54' Gele kaart Sheriff Gele kaart voor A. Kuchuk Sheriff
62' Gele kaart Sparta Praha Gele kaart voor M. Kulic Sparta Praha
66' Wissel Sparta Praha Wissel D. Kolár voor M. Kulic Sparta Praha
69' Wissel Sheriff Wissel Fred Nélson voor A. Erokhin Sheriff
79' Wissel Sheriff Wissel José Nadson voor F. Rouamba Sheriff
80' Wissel Sparta Praha Wissel J. Holenda voor M. Slepicka Sparta Praha
85' Wissel Sparta Praha Wissel K. Vacek voor P. Berger Sparta Praha
90' Tweede gele kaart Sheriff Tweede gele kaart voor A. Kuchuk Sheriff
Video hoogtepunten en samenvatting Sparta Praha - Sheriff
Opstellingen Sparta Praha - Sheriff

Voorbeschouwing Sparta Praha - Sheriff

Sparta Praha en Sheriff spelen tegen elkaar in seizoen 2008/2009 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Sparta Praha en Sheriff in de Champions League vond plaats op 30 juli 2008 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sparta Praha. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Sparta Praha favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Sheriff slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.