Nabeschouwing Spartak Moskva - Dynamo Kiev (1-4) || Champions League 2008/2009

Woensdag 13 augustus 2008 - 18:00 uur

In de Champions League 2008/2009 neemt Spartak Moskva het woensdag 13 augustus 2008 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Dynamo Kiev.

Via de Spartak Moskva - Dynamo Kiev live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Spartak Moskva - Dynamo Kiev (1-4)

Het Champions League duel tussen Spartak Moskva en Dynamo Kiev is geëindigd in een 1-4 overwinning voor Dynamo Kiev. Na 45 minuten stond er een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 5e minuut dacht Spartak Moskva op voorsprong te komen via een doelpunt van N. Bazhenov. Helaas voor Spartak Moskva werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 28e minuut was het Dynamo Kyiv dat via I. Bangoura dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. A. Milevskiy dacht na 45 minuten te scoren voor Dynamo Kyiv, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 47e minuut scoorde Dynamo Kyiv via I. Bangoura, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 86 minuten spelen wist Dynamo Kyiv via A. Milevskiy de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-4 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Spartak Moskva - Dynamo Kiev
1
4
LIVE Spartak Moskva - Dynamo Kiev 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Spartak Moskva - Dynamo Kiev teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Spartak Moskva Doelpunt N. Bazhenov Spartak Moskva
22' Gele kaart Dynamo Kyiv Gele kaart voor A. Nesmachniy Dynamo Kyiv
28' Doelpunt Dynamo Kyiv Doelpunt I. Bangoura Dynamo Kyiv
31' Gele kaart Dynamo Kyiv Gele kaart voor M. Ninkovic Dynamo Kyiv
45' Doelpunt Dynamo Kyiv Doelpunt A. Milevskiy Dynamo Kyiv
47' Doelpunt Dynamo Kyiv Doelpunt I. Bangoura Dynamo Kyiv
69' Gele kaart Spartak Moskva Gele kaart voor R. Kovác Spartak Moskva
72' Gele kaart Dynamo Kyiv Gele kaart voor I. Bangoura Dynamo Kyiv
76' Wissel Dynamo Kyiv Wissel T. Ghioane voor O. Aliyev Dynamo Kyiv
86' Doelpunt Dynamo Kyiv Doelpunt A. Milevskiy Dynamo Kyiv
88' Wissel Dynamo Kyiv Wissel A. Kravets voor I. Bangoura Dynamo Kyiv
90' Wissel Dynamo Kyiv Wissel M. Morozyuk voor A. Milevskiy Dynamo Kyiv