Nabeschouwing Valur - BATE (0-1) || Champions League 2008/2009

Woensdag 23 juli 2008 - 21:15 uur

In de Champions League 2008/2009 neemt Valur het woensdag 23 juli 2008 om 21:15 uur in eigen huis op tegen BATE.

Via de Valur - BATE live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Valur - BATE (0-1)

Het Champions League duel tussen Valur en BATE is geëindigd in een 0-1 overwinning voor BATE. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 1e minuut dacht BATE op voorsprong te komen via een doelpunt van I. Stasevich. Helaas voor BATE werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Valur - BATE
LIVE Valur - BATE 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Valur - BATE teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Doelpunt BATE Doelpunt I. Stasevich BATE
68' Wissel Valur Wissel A. Ingason voor Helgi Sigurdsson Valur
73' Wissel BATE Wissel M. Skavysh voor V. Rodionov BATE
74' Wissel BATE Wissel P. Nekhajchik voor I. Stasevich BATE
77' Gele kaart BATE Gele kaart voor M. Sivakov BATE
80' Wissel BATE Wissel V. Kazantsev voor V. Rzhevski BATE
86' Wissel Valur Wissel B. Thórólfsson voor H. Vilhjálmsson Valur
Video hoogtepunten en samenvatting Valur - BATE
Opstellingen Valur - BATE

Voorbeschouwing Valur - BATE

Valur en BATE spelen tegen elkaar in seizoen 2008/2009 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Valur en BATE in de Champions League vond plaats op 15 juli 2008 en dat duel eindigde in een overwinning voor BATE. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is BATE favoriet. 1 keer wist de ploeg van Valur te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Valur. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.