Nabeschouwing Ventspils - Llanelli (4-0) || Champions League 2008/2009

Dinsdag 22 juli 2008 - 17:00 uur

In de Champions League 2008/2009 neemt Ventspils het dinsdag 22 juli 2008 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Llanelli.

Via de Ventspils - Llanelli live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ventspils - Llanelli (4-0)

Het Champions League duel tussen Ventspils en Llanelli is geëindigd in een 4-0 overwinning voor Ventspils. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 28e minuut dacht Ventspils op voorsprong te komen via een doelpunt van J. Kosmacovs. Helaas voor Ventspils werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 30e minuut was het Ventspils dat via V. Rimkus dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. A. Butriks dacht na 70 minuten te scoren voor Ventspils, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 76e minuut scoorde Ventspils via V. Rimkus, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Ventspils - Llanelli
4
0
LIVE Ventspils - Llanelli 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ventspils - Llanelli teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Doelpunt Ventspils Doelpunt J. Kosmacovs Ventspils
30' Doelpunt Ventspils Doelpunt V. Rimkus Ventspils
54' Gele kaart Ventspils Gele kaart voor Z. Menteshashvili Ventspils
54' Gele kaart Llanelli Gele kaart voor A. Legg Llanelli
55' Gele kaart Llanelli Gele kaart voor J. Bowen Llanelli
55' Wissel Llanelli Wissel C. Williams voor C. Holloway Llanelli
62' Wissel Llanelli Wissel M. Pritchard voor A. Mumford Llanelli
66' Gele kaart Ventspils Gele kaart voor V. Rimkus Ventspils
70' Doelpunt Ventspils Doelpunt A. Butriks Ventspils
70' Gele kaart Llanelli Gele kaart voor S. Jones Llanelli
76' Doelpunt Ventspils Doelpunt V. Rimkus Ventspils
77' Wissel Ventspils Wissel A. Dedov voor V. Rimkus Ventspils
79' Wissel Llanelli Wissel C. Jones voor J. Bowen Llanelli
82' Wissel Ventspils Wissel R. Rugins voor A. Butriks Ventspils
84' Wissel Ventspils Wissel V. Bespalovs voor A. Solejcuks Ventspils
Video hoogtepunten en samenvatting Ventspils - Llanelli
Opstellingen Ventspils - Llanelli

Voorbeschouwing Ventspils - Llanelli

Ventspils en Llanelli spelen tegen elkaar in seizoen 2008/2009 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Ventspils en Llanelli in de Champions League vond plaats op 15 juli 2008 en dat duel eindigde in een overwinning voor Llanelli. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Llanelli favoriet. 1 keer wist de ploeg van Ventspils te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Ventspils. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.