Nabeschouwing Werder Bremen - Anorthosis (0-0) || Champions League 2008/2009

Dinsdag 16 september 2008 - 20:45 uur

In de Champions League 2008/2009 neemt Werder Bremen het dinsdag 16 september 2008 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Anorthosis.

Via de Werder Bremen - Anorthosis live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Werder Bremen - Anorthosis (0-0)

De Champions League 2008/2009 wedstrijd tussen Werder Bremen en Anorthosis geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Werder Bremen - Anorthosis
LIVE Werder Bremen - Anorthosis 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Werder Bremen - Anorthosis teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

36' Gele kaart Werder Bremen Gele kaart voor T. Frings Werder Bremen
39' Gele kaart Anorthosis Gele kaart voor V. Laban Anorthosis
45' Wissel Anorthosis Wissel Hawar Mulla Mohammed voor Paulo Costa Anorthosis
48' Gele kaart Werder Bremen Gele kaart voor M. Özil Werder Bremen
55' Gele kaart Werder Bremen Gele kaart voor M. Rosenberg Werder Bremen
57' Wissel Werder Bremen Wissel B. Sanogo voor M. Rosenberg Werder Bremen
58' Wissel Anorthosis Wissel G. Panagi voor L. Sosin Anorthosis
65' Wissel Werder Bremen Wissel Hugo Almeida voor C. Pizarro Werder Bremen
69' Gele kaart Anorthosis Gele kaart voor Hawar Mulla Mohammed Anorthosis
70' Gele kaart Werder Bremen Gele kaart voor Hugo Almeida Werder Bremen
70' Wissel Anorthosis Wissel K. Tsitaisvili voor C. Bardon Anorthosis
Video hoogtepunten en samenvatting Werder Bremen - Anorthosis
Opstellingen Werder Bremen - Anorthosis

Voorbeschouwing Werder Bremen - Anorthosis

Werder Bremen en Anorthosis spelen tegen elkaar in seizoen 2008/2009 van de Champions League. Beide teams zullen het nieuwe Champions League seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat Werder Bremen en Anorthosis elkaar treffen in de Champions League.