Nabeschouwing Wisła Kraków - Barcelona (1-0) || Champions League 2008/2009

Dinsdag 26 augustus 2008 - 20:45 uur

In de Champions League 2008/2009 neemt Wisła Kraków het dinsdag 26 augustus 2008 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Barcelona.

Via de Wisła Kraków - Barcelona live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wisła Kraków - Barcelona (1-0)

Het Champions League duel tussen Wisła Kraków en Barcelona is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Wisła Kraków. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 52e minuut dacht Wisła Kraków op voorsprong te komen via een doelpunt van Cléber. Helaas voor Wisła Kraków werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Wisła Kraków - Barcelona
1
0
LIVE Wisła Kraków - Barcelona 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wisła Kraków - Barcelona teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

45' Gele kaart Wisła Kraków Gele kaart voor Piotr Brozek Wisła Kraków
52' Doelpunt Wisła Kraków Doelpunt Cléber Wisła Kraków
53' Gele kaart Wisła Kraków Gele kaart voor R. Boguski Wisła Kraków
57' Wissel FC Barcelona Wissel E. Gudjohnsen voor Xavi FC Barcelona
66' Wissel FC Barcelona Wissel A. Hleb voor Iniesta FC Barcelona
68' Wissel Wisła Kraków Wissel A. Niedzielan voor R. Boguski Wisła Kraków
75' Wissel FC Barcelona Wissel Bojan voor S. Etoo FC Barcelona
82' Wissel Wisła Kraków Wissel P. Malecki voor W. Lobodzinski Wisła Kraków
90' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor T. Henry FC Barcelona
90' Wissel Wisła Kraków Wissel T. Dawidowski voor M. Zienczuk Wisła Kraków
Video hoogtepunten en samenvatting Wisła Kraków - Barcelona
Opstellingen Wisła Kraków - Barcelona

Voorbeschouwing Wisła Kraków - Barcelona

Wisła Kraków en Barcelona spelen tegen elkaar in seizoen 2008/2009 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Wisła Kraków en Barcelona in de Champions League vond plaats op 13 augustus 2008 en dat duel eindigde in een overwinning voor Barcelona. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Barcelona favoriet. 1 keer wist de ploeg van Wisła Kraków te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Wisła Kraków. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.