Nabeschouwing Zenit - Real Madrid (1-2) || Champions League 2008/2009

Dinsdag 30 september 2008 - 18:30 uur

In de Champions League 2008/2009 neemt Zenit het dinsdag 30 september 2008 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Real Madrid.

Via de Zenit - Real Madrid live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Zenit - Real Madrid (1-2)

Het Champions League duel tussen Zenit en Real Madrid is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Real Madrid. Na 45 minuten stond er een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 4e minuut dacht Real Madrid op voorsprong te komen via een doelpunt van T. Hubocan. Helaas voor Real Madrid werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 25e minuut was het Zenit dat via Danny dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. R. van Nistelrooy dacht na 31 minuten te scoren voor Real Madrid, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Zenit - Real Madrid
1
2
LIVE Zenit - Real Madrid 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Zenit - Real Madrid teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Eigen doelpunt Real Madrid Eigen doelpunt T. Hubocan Real Madrid
25' Doelpunt Zenit Doelpunt Danny met assist van A. Arshavin Zenit
26' Gele kaart Zenit Gele kaart voor A. Arshavin Zenit
31' Doelpunt Real Madrid Doelpunt R. van Nistelrooy Real Madrid
33' Gele kaart Zenit Gele kaart voor A. Tymoschuk Zenit
47' Gele kaart Zenit Gele kaart voor T. Hubocan Zenit
47' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor R. van Nistelrooy Real Madrid
62' Wissel Real Madrid Wissel Javi García voor R. van der Vaart Real Madrid
73' Wissel Zenit Wissel A. Domínguez voor T. Hubocan Zenit
73' Wissel Zenit Wissel F. Tekke voor P. Pogrebnyak Zenit
82' Wissel Real Madrid Wissel R. Drenthe voor A. Robben Real Madrid
88' Wissel Real Madrid Wissel J. Saviola voor G. Higuaín Real Madrid