Nabeschouwing AZ - Arsenal (1-1) || Champions League 2009/2010

Dinsdag 20 oktober 2009 - 20:45 uur

In de Champions League 2009/2010 neemt AZ het dinsdag 20 oktober 2009 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Arsenal.

Via de AZ - Arsenal live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing AZ - Arsenal (1-1)

De Champions League 2009/2010 wedstrijd tussen AZ en Arsenal geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 36e minuut dacht Arsenal op voorsprong te komen via een doelpunt van Fàbregas. Helaas voor Arsenal werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 93e minuut was het AZ dat via D. Mendes da Silva dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken AZ - Arsenal
1
1
LIVE AZ - Arsenal 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd AZ - Arsenal teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

36' Doelpunt Arsenal Doelpunt Fàbregas met assist van R. van Persie Arsenal
48' Gele kaart Arsenal Gele kaart voor R. van Persie Arsenal
66' Gele kaart Arsenal Gele kaart voor G. Clichy Arsenal
69' Wissel AZ Wissel J. Lens voor M. Martens AZ
73' Wissel AZ Wissel G. Pellè voor B. Holman AZ
74' Wissel Arsenal Wissel C. Vela voor R. van Persie Arsenal
77' Gele kaart Arsenal Gele kaart voor C. Vela Arsenal
83' Wissel Arsenal Wissel A. Ramsey voor E. Eboué Arsenal
84' Wissel AZ Wissel P. Wernbloom voor N. Moisander AZ
89' Gele kaart AZ Gele kaart voor J. Lens AZ
93' Doelpunt AZ Doelpunt D. Mendes da Silva met assist van G. Pellè AZ