Nabeschouwing Inter Milan - Barcelona (3-1) || Champions League 2009/2010

Dinsdag 20 april 2010 - 20:45 uur

In de Champions League 2009/2010 neemt Inter Milan het dinsdag 20 april 2010 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Barcelona.

Via de Inter Milan - Barcelona live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Inter Milan - Barcelona (3-1)

Het Champions League duel tussen Inter Milan en Barcelona is geëindigd in een 3-1 overwinning voor Inter Milan. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 19e minuut dacht FC Barcelona op voorsprong te komen via een doelpunt van Pedro. Helaas voor FC Barcelona werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 30e minuut was het Inter dat via W. Sneijder dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Maicon dacht na 48 minuten te scoren voor Inter, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 61e minuut scoorde Inter via D. Milito, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Inter Milan - Barcelona
3
1
LIVE Inter Milan - Barcelona 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Inter Milan - Barcelona teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Gele kaart Inter Gele kaart voor S. Etoo Inter
19' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt Pedro met assist van Maxwell FC Barcelona
30' Doelpunt Inter Doelpunt W. Sneijder met assist van D. Milito Inter
46' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor Busquets FC Barcelona
48' Doelpunt Inter Doelpunt Maicon met assist van D. Milito Inter
51' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor Puyol FC Barcelona
56' Wissel Inter Wissel D. Stankovic voor G. Pandev Inter
60' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor Piqué FC Barcelona
61' Doelpunt Inter Doelpunt D. Milito Inter
62' Wissel FC Barcelona Wissel E. Abidal voor Z. Ibrahimovic FC Barcelona
68' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor S. Kéita FC Barcelona
73' Wissel Inter Wissel C. Chivu voor Maicon Inter
75' Wissel Inter Wissel M. Balotelli voor D. Milito Inter
82' Gele kaart Inter Gele kaart voor D. Stankovic Inter
84' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor Dani Alves FC Barcelona
Video hoogtepunten en samenvatting Inter Milan - Barcelona
Opstellingen Inter Milan - Barcelona

Voorbeschouwing Inter Milan - Barcelona

Inter Milan en Barcelona spelen tegen elkaar in seizoen 2009/2010 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Inter Milan en Barcelona in de Champions League vond plaats op 24 november 2009 en dat duel eindigde in een overwinning voor Barcelona. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Barcelona favoriet. 1 keer wist de ploeg van Inter Milan te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Inter Milan. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.