Nabeschouwing Partizan - Rhyl (8-0) || Champions League 2009/2010

Dinsdag 21 juli 2009 - 20:45 uur

In de Champions League 2009/2010 neemt Partizan het dinsdag 21 juli 2009 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Rhyl.

Via de Partizan - Rhyl live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Partizan - Rhyl (8-0)

Het Champions League duel tussen Partizan en Rhyl is geëindigd in een 8-0 overwinning voor Partizan. Na 45 minuten stond er een 4-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 8-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 4e minuut dacht Partizan op voorsprong te komen via een doelpunt van L. Diarra. Helaas voor Partizan werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 17e minuut was het Partizan dat via Cleo dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. N. Djordjevic dacht na 20 minuten te scoren voor Partizan, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 38e minuut scoorde Partizan via B. Ilic, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 51 minuten spelen wist Partizan via Cleo de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 63e minuut scoorde B. Ilic namens Partizan. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 66e minuut leek R. Petrovic te scoren voor Partizan, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door de arbiter. In de 72e minuut leek Cleo te scoren voor Partizan, maar de scheidsrechter besloot het doelpunt af te keuren.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 8-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Partizan - Rhyl
8
0
LIVE Partizan - Rhyl 8-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Partizan - Rhyl teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Partizan Doelpunt L. Diarra Partizan
17' Doelpunt Partizan Doelpunt Cleo Partizan
20' Doelpunt Partizan Doelpunt N. Djordjevic Partizan
38' Doelpunt Partizan Doelpunt B. Ilic Partizan
51' Doelpunt Partizan Doelpunt Cleo Partizan
60' Wissel Partizan Wissel B. Jovanovic voor N. Djordjevic Partizan
60' Wissel Partizan Wissel R. Brezancic voor Almami Moreira Partizan
63' Doelpunt Partizan Doelpunt B. Ilic Partizan
65' Wissel Rhyl Wissel M. Williams voor L. Sherbon Rhyl
66' Doelpunt Partizan Doelpunt R. Petrovic Partizan
70' Wissel Partizan Wissel M. Bogunovic voor N. Tomic Partizan
72' Penalty Partizan Penalty Cleo Partizan
72' Gele kaart Rhyl Gele kaart voor G. Horan Rhyl
86' Wissel Rhyl Wissel P. Pritchard voor L. Kendall Rhyl
Video hoogtepunten en samenvatting Partizan - Rhyl
Opstellingen Partizan - Rhyl

Voorbeschouwing Partizan - Rhyl

Partizan en Rhyl spelen tegen elkaar in seizoen 2009/2010 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Partizan en Rhyl in de Champions League vond plaats op 14 juli 2009 en dat duel eindigde in een overwinning voor Partizan. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Partizan favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Rhyl slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.