Nabeschouwing Rubin Kazan' - Dynamo Kiev (0-0) || Champions League 2009/2010

Dinsdag 24 november 2009 - 18:30 uur



In de Champions League 2009/2010 neemt Rubin Kazan' het dinsdag 24 november 2009 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Dynamo Kiev.

Via de Rubin Kazan' - Dynamo Kiev live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rubin Kazan' - Dynamo Kiev (0-0)

De Champions League 2009/2010 wedstrijd tussen Rubin Kazan' en Dynamo Kiev geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Rubin Kazan' - Dynamo Kiev
LIVE Rubin Kazan' - Dynamo Kiev 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rubin Kazan' - Dynamo Kiev teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
37' Gele kaart Dynamo Kyiv Gele kaart voor A. Shevchenko Dynamo Kyiv
53' Wissel Rubin Kazan Wissel V. Kaleshin voor R. Sharonov Rubin Kazan
56' Gele kaart Rubin Kazan Gele kaart voor A. Domínguez Rubin Kazan
59' Gele kaart Rubin Kazan Gele kaart voor C. Noboa Rubin Kazan
75' Wissel Rubin Kazan Wissel P. Bystrov voor G. Karadeniz Rubin Kazan
86' Wissel Dynamo Kyiv Wissel T. Ghioane voor M. Ninkovic Dynamo Kyiv
Video hoogtepunten en samenvatting Rubin Kazan' - Dynamo Kiev
Opstellingen Rubin Kazan' - Dynamo Kiev

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Rubin Kazan' - Dynamo Kiev

Rubin Kazan' en Dynamo Kiev spelen tegen elkaar in seizoen 2009/2010 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Rubin Kazan' en Dynamo Kiev in de Champions League vond plaats op 16 september 2009 en dat duel eindigde in een overwinning voor Dynamo Kiev. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Dynamo Kiev favoriet. 1 keer wist de ploeg van Rubin Kazan' te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Rubin Kazan'. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Rubin Kazan' 0
Winst Dynamo Kiev 1
Gelijkspel 0
Totaal 1
Tags
Rubin Kazan' - Dynamo Kiev Opstelling Rubin Kazan' Opstelling Dynamo Kiev Live Rubin Kazan' - Dynamo Kiev Live Rubin Kazan' - Dynamo Kiev kijken Rubin Kazan' - Dynamo Kiev kijken Live Rubin Kazan' - Dynamo Kiev stream Rubin Kazan' - Dynamo Kiev Fox Sports Nabeschouwing Rubin Kazan' - Dynamo Kiev Uitslag Rubin Kazan' - Dynamo Kiev Statistieken Rubin Kazan' - Dynamo Kiev Champions League 2009/2010 Rubin Kazan' - Dynamo Kiev wedden Rubin Kazan' - Dynamo Kiev gokken Rubin Kazan' - Dynamo Kiev Unibet