Nabeschouwing Wolfsburg - Besiktas (0-0) || Champions League 2009/2010

Woensdag 21 oktober 2009 - 20:45 uur



In de Champions League 2009/2010 neemt Wolfsburg het woensdag 21 oktober 2009 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Besiktas. De wedstrijd wordt gespeeld in Volkswagen Arena in Wolfsburg.

Via de Wolfsburg - Besiktas live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wolfsburg - Besiktas (0-0)

De Champions League 2009/2010 wedstrijd tussen Wolfsburg en Besiktas geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor Grafite in de 74e minuut, waardoor VfL Wolfsburg met een man minder kwam te staan. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Wolfsburg - Besiktas
LIVE Wolfsburg - Besiktas 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wolfsburg - Besiktas teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
17' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor I. Üzülmez Beşiktaş
67' Wissel VfL Wolfsburg Wissel A. Dejagah voor M. Hasebe VfL Wolfsburg
74' Rode kaart VfL Wolfsburg Rode kaart voor Grafite VfL Wolfsburg
81' Wissel Beşiktaş Wissel Rodrigo Tabata voor R. Tello Beşiktaş
87' Wissel Beşiktaş Wissel U. Inceman voor M. Fink Beşiktaş
88' Wissel Beşiktaş Wissel Mert Nobre voor Bobô Beşiktaş
Video hoogtepunten en samenvatting Wolfsburg - Besiktas
Opstellingen Wolfsburg - Besiktas

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Wolfsburg - Besiktas

Wolfsburg en Besiktas spelen tegen elkaar in seizoen 2009/2010 van de Champions League.

Het is voor het eerst dat Wolfsburg en Besiktas elkaar treffen in de Champions League.

Resultaat Aantal
Winst Wolfsburg 0
Winst Besiktas 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
Wolfsburg - Besiktas Opstelling Wolfsburg Opstelling Besiktas Live Wolfsburg - Besiktas Live Wolfsburg - Besiktas kijken Wolfsburg - Besiktas kijken Live Wolfsburg - Besiktas stream Wolfsburg - Besiktas Fox Sports Nabeschouwing Wolfsburg - Besiktas Uitslag Wolfsburg - Besiktas Statistieken Wolfsburg - Besiktas Champions League 2009/2010 Wolfsburg - Besiktas wedden Wolfsburg - Besiktas gokken Wolfsburg - Besiktas Unibet