Nabeschouwing Zrinjski - Slovan Bratislava (1-0) || Champions League 2009/2010

Woensdag 15 juli 2009 - 20:30 uur

In de Champions League 2009/2010 neemt Zrinjski het woensdag 15 juli 2009 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Slovan Bratislava. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Bijeli Brijeg in Mostar.

Via de Zrinjski - Slovan Bratislava live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Zrinjski - Slovan Bratislava (1-0)

Het Champions League duel tussen Zrinjski en Slovan Bratislava is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Zrinjski. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 48e minuut dacht Zrinjski op voorsprong te komen via een doelpunt van K. Kordic. Helaas voor Zrinjski werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Zrinjski - Slovan Bratislava
1
0
LIVE Zrinjski - Slovan Bratislava 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Zrinjski - Slovan Bratislava teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

30' Gele kaart Zrinjski Gele kaart voor M. Ivankovic Zrinjski
37' Gele kaart Zrinjski Gele kaart voor T. Sunjic Zrinjski
48' Doelpunt Zrinjski Doelpunt K. Kordic Zrinjski
52' Gele kaart Slovan Bratislava Gele kaart voor M. Dobrotka Slovan Bratislava
54' Wissel Zrinjski Wissel S. Afedzie voor P. Susic Zrinjski
78' Wissel Zrinjski Wissel I. Sarac voor D. Stojanovic Zrinjski
78' Wissel Slovan Bratislava Wissel P. Cernak voor M. Bozic Slovan Bratislava
83' Wissel Slovan Bratislava Wissel J. Sylvestr voor B. Obzera Slovan Bratislava
88' Wissel Zrinjski Wissel I. Rezdeusek voor V. Zadro Zrinjski
88' Wissel Slovan Bratislava Wissel Rogerio Gaucho voor J. Kozák Slovan Bratislava