Nabeschouwing FH - BATE (0-1) || Champions League 2010/2011

Woensdag 21 juli 2010 - 21:15 uur

FH - BATE

In de Champions League 2010/2011 neemt FH het woensdag 21 juli 2010 om 21:15 uur in eigen huis op tegen BATE.

Via de FH - BATE live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing FH - BATE (0-1)

Het Champions League duel tussen FH en BATE is geëindigd in een 0-1 overwinning voor BATE. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 15e minuut dacht BATE op voorsprong te komen via een doelpunt van V. Rodionov. Helaas voor BATE werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken FH - BATE
LIVE FH - BATE 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd FH - BATE teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Doelpunt BATE Doelpunt V. Rodionov BATE
43' Wissel FH Wissel B. Gunnlaugsson voor H. Valgardsson FH
58' Wissel BATE Wissel A. Pavlov voor E. Olekhnovich BATE
64' Wissel FH Wissel A. Gudnason voor A. Björnsson FH
71' Wissel BATE Wissel O. Patotsky voor V. Rodionov BATE
75' Gele kaart FH Gele kaart voor P. Vidarsson FH
77' Wissel BATE Wissel A. Yurevich voor A. Volodko BATE
78' Wissel FH Wissel F. Bjarnason voor T. Fredsgaard-Nielsen FH
82' Gele kaart FH Gele kaart voor B. Gunnlaugsson FH
84' Gele kaart BATE Gele kaart voor O. Patotsky BATE
90' Gele kaart FH Gele kaart voor J. Jónsson FH
90' Gele kaart BATE Gele kaart voor S. Veremko BATE
Video hoogtepunten en samenvatting FH - BATE
Opstellingen FH - BATE

Voorbeschouwing FH - BATE

FH en BATE spelen tegen elkaar in seizoen 2010/2011 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen FH en BATE in de Champions League vond plaats op 14 juli 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor BATE. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is BATE favoriet. 2 keer wist de ploeg van FH te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor FH. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.