Nabeschouwing Rosenborg - Kopenhagen (2-1) || Champions League 2010/2011

Dinsdag 17 augustus 2010 - 20:45 uur

In de Champions League 2010/2011 neemt Rosenborg het dinsdag 17 augustus 2010 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Kopenhagen.

Via de Rosenborg - Kopenhagen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rosenborg - Kopenhagen (2-1)

Het Champions League duel tussen Rosenborg en Kopenhagen is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Rosenborg. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 23e minuut dacht Rosenborg op voorsprong te komen via een doelpunt van S. Iversen. Helaas voor Rosenborg werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 57e minuut was het Rosenborg dat via M. Henriksen dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. J. Grønkjær dacht na 84 minuten te scoren voor FC Copenhagen, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Rosenborg - Kopenhagen
2
1
LIVE Rosenborg - Kopenhagen 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rosenborg - Kopenhagen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Gele kaart FC Copenhagen Gele kaart voor M. Vingaard FC Copenhagen
23' Doelpunt Rosenborg Doelpunt S. Iversen Rosenborg
43' Gele kaart FC Copenhagen Gele kaart voor W. Kvist FC Copenhagen
48' Gele kaart Rosenborg Gele kaart voor T. Olsen Rosenborg
57' Doelpunt Rosenborg Doelpunt M. Henriksen Rosenborg
65' Wissel Rosenborg Wissel M. Bakenga voor T. Olsen Rosenborg
67' Wissel FC Copenhagen Wissel H. Nørregaard voor T. Kristensen FC Copenhagen
68' Wissel FC Copenhagen Wissel M. Bergvold voor M. Vingaard FC Copenhagen
73' Gele kaart Rosenborg Gele kaart voor A. Annan Rosenborg
84' Doelpunt FC Copenhagen Doelpunt J. Grønkjær FC Copenhagen
85' Wissel Rosenborg Wissel F. Winsnes voor S. Iversen Rosenborg