Nabeschouwing Zenit - Auxerre (1-0) || Champions League 2010/2011

Dinsdag 17 augustus 2010 - 18:30 uur

In de Champions League 2010/2011 neemt Zenit het dinsdag 17 augustus 2010 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Auxerre.

Via de Zenit - Auxerre live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Zenit - Auxerre (1-0)

Het Champions League duel tussen Zenit en Auxerre is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Zenit. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 3e minuut dacht Zenit op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Kerzhakov. Helaas voor Zenit werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Zenit - Auxerre
1
0
LIVE Zenit - Auxerre 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Zenit - Auxerre teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Zenit Doelpunt A. Kerzhakov Zenit
33' Gele kaart Zenit Gele kaart voor Danny Zenit
36' Gele kaart Auxerre Gele kaart voor J. Mignot Auxerre
60' Wissel Zenit Wissel S. Huszti voor D. Lazovic Zenit
70' Wissel Auxerre Wissel R. Contout voor V. Birsa Auxerre
78' Wissel Zenit Wissel A. Bukharov voor A. Kerzhakov Zenit
82' Gele kaart Auxerre Gele kaart voor A. Le Tallec Auxerre
87' Gele kaart Auxerre Gele kaart voor R. Contout Auxerre
90' Wissel Zenit Wissel K. Zyryanov voor S. Semak Zenit
90' Wissel Auxerre Wissel J. Quercia voor D. Oliech Auxerre