Nabeschouwing Malmo FF - Rangers (1-1) || Champions League 2011/2012

Woensdag 3 augustus 2011 - 19:00 uur

In de Champions League 2011/2012 neemt Malmo FF het woensdag 3 augustus 2011 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Rangers.

Via de Malmo FF - Rangers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Malmo FF - Rangers (1-1)

De Champions League 2011/2012 wedstrijd tussen Malmo FF en Rangers geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor S. Whittaker in de 18e minuut, waardoor Rangers met een man minder kwam te staan. In de 24e minuut was het Rangers dat via N. Jelavic dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 66e minuut kreeg M. Bougherra van Rangers voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Rangers de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

In de 73e minuut moest Malmö FF verder met een man minder, nadat Ricardinho een tweede gele kaart kreeg. Na 80 minuten spelen wist Malmö FF via J. Hamad de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Malmo FF - Rangers
1
1
LIVE Malmo FF - Rangers 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Malmo FF - Rangers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Rode kaart Rangers Rode kaart voor S. Whittaker Rangers
19' Gele kaart Rangers Gele kaart voor M. Bougherra Rangers
24' Doelpunt Rangers Doelpunt N. Jelavic Rangers
33' Wissel Malmö FF Wissel F. Stenström voor A. Mehmeti Malmö FF
38' Gele kaart Rangers Gele kaart voor M. Edu Rangers
41' Gele kaart Malmö FF Gele kaart voor Ricardinho Malmö FF
45' Gele kaart Malmö FF Gele kaart voor P. Jansson Malmö FF
45' Gele kaart Rangers Gele kaart voor L. McCulloch Rangers
46' Wissel Malmö FF Wissel D. Rexhepi voor M. Mutavdzic Malmö FF
65' Gele kaart Rangers Gele kaart voor S. Naismith Rangers
66' Tweede gele kaart Rangers Tweede gele kaart voor M. Bougherra Rangers
69' Wissel Malmö FF Wissel J. Aubynn voor D. Rexhepi Malmö FF
73' Tweede gele kaart Malmö FF Tweede gele kaart voor Ricardinho Malmö FF
80' Doelpunt Malmö FF Doelpunt J. Hamad Malmö FF
84' Wissel Rangers Wissel K. Hemmings voor Juanma Ortiz Rangers
93' Gele kaart Rangers Gele kaart voor S. Papac Rangers
92' Gele kaart Rangers Gele kaart voor N. Jelavic Rangers
Video hoogtepunten en samenvatting Malmo FF - Rangers
Opstellingen Malmo FF - Rangers

Voorbeschouwing Malmo FF - Rangers

Malmo FF en Rangers spelen tegen elkaar in seizoen 2011/2012 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Malmo FF en Rangers in de Champions League vond plaats op 26 juli 2011 en dat duel eindigde in een overwinning voor Malmo FF. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Malmo FF favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Rangers slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.