Nabeschouwing Real Madrid - Bayern München (2-1) (1-3 na strafschoppen) || Champions League 2011/2012

Woensdag 25 april 2012 - 20:45 uur

In de Champions League 2011/2012 neemt Real Madrid het woensdag 25 april 2012 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Bayern München. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Santiago Bernabéu in Madrid.

Via de Real Madrid - Bayern München live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Madrid - Bayern München (2-1) (1-3 na strafschoppen)

Het Champions League duel tussen Real Madrid en Bayern München is geëindigd in een overwinning voor Real Madrid. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 2-1 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek Real Madrid het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 1-3 gewonnen werd.

In de 6e minuut dacht Real Madrid op voorsprong te komen via een doelpunt van Cristiano Ronaldo. Helaas voor Real Madrid werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 14e minuut was het Real Madrid dat via Cristiano Ronaldo dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. A. Robben dacht na 27 minuten te scoren voor FC Bayern München, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Ook de verlenging zorgde uiteindelijk niet voor een winnaar, waardoor er strafschoppen genomen moesten worden. Uiteindelijk resulteerde dit in een 1-3 score in het voordeel van Real Madrid, die daarmee de overwinning mocht claimen.

Wedstrijdstatistieken Real Madrid - Bayern München
2
1
LIVE Real Madrid - Bayern München 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Madrid - Bayern München teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Gele kaart FC Bayern München Gele kaart voor D. Alaba FC Bayern München
6' Penalty Real Madrid Penalty Cristiano Ronaldo Real Madrid
14' Doelpunt Real Madrid Doelpunt Cristiano Ronaldo met assist van M. Özil Real Madrid
27' Penalty FC Bayern München Penalty A. Robben M. Gómez FC Bayern München
27' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor Pepe Real Madrid
59' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor Arbeloa Real Madrid
75' Wissel Real Madrid Wissel Kaká voor Á. di María Real Madrid
90' Gele kaart FC Bayern München Gele kaart voor A. Robben FC Bayern München
95' Wissel FC Bayern München Wissel T. Müller voor F. Ribéry FC Bayern München
102' Gele kaart FC Bayern München Gele kaart voor Luiz Gustavo FC Bayern München
104' Gele kaart FC Bayern München Gele kaart voor H. Badstuber FC Bayern München
106' Wissel Real Madrid Wissel G. Higuaín voor K. Benzema Real Madrid
111' Wissel Real Madrid Wissel Granero voor M. Özil Real Madrid
115' Gele kaart Real Madrid Gele kaart voor Granero Real Madrid
Video hoogtepunten en samenvatting Real Madrid - Bayern München
Opstellingen Real Madrid - Bayern München

Voorbeschouwing Real Madrid - Bayern München

Real Madrid en Bayern München spelen tegen elkaar in seizoen 2011/2012 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Real Madrid en Bayern München in de Champions League vond plaats op 17 april 2012 en dat duel eindigde in een overwinning voor Bayern München. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is Bayern München favoriet. 2 keer wist de ploeg van Real Madrid te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Real Madrid. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.