Nabeschouwing CFR Cluj - Sporting Braga (3-1) || Champions League 2012/2013

Dinsdag 20 november 2012 - 20:45 uur

In de Champions League 2012/2013 neemt CFR Cluj het dinsdag 20 november 2012 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Sporting Braga.

Via de CFR Cluj - Sporting Braga live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing CFR Cluj - Sporting Braga (3-1)

Het Champions League duel tussen CFR Cluj en Sporting Braga is geëindigd in een 3-1 overwinning voor CFR Cluj. Na 45 minuten stond er een 3-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 7e minuut dacht CFR Cluj op voorsprong te komen via een doelpunt van Rui Pedro. Helaas voor CFR Cluj werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 15e minuut was het CFR Cluj dat via Rui Pedro dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Alan dacht na 17 minuten te scoren voor Sporting Braga, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 33e minuut scoorde CFR Cluj via Rui Pedro, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. In de 46e minuut werd Douglão van Sporting Braga met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor CFR Cluj met een speler minder het resterende gedeelte van de wedstrijd moest vervolgen.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken CFR Cluj - Sporting Braga
3
1
LIVE CFR Cluj - Sporting Braga 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd CFR Cluj - Sporting Braga teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt CFR Cluj Doelpunt Rui Pedro met assist van Rafael Bastos CFR Cluj
15' Doelpunt CFR Cluj Doelpunt Rui Pedro CFR Cluj
17' Doelpunt Sporting Braga Doelpunt Alan met assist van Rúben Micael Sporting Braga
33' Doelpunt CFR Cluj Doelpunt Rui Pedro met assist van M. Sougou CFR Cluj
33' Wissel Sporting Braga Wissel Hélder Barbosa voor Leandro Salino Sporting Braga
46' Rode kaart Sporting Braga Rode kaart voor Douglão Sporting Braga
57' Wissel Sporting Braga Wissel Zé Luís voor Éder Sporting Braga
68' Wissel Sporting Braga Wissel Marcio Mossoró voor Hugo Viana Sporting Braga
70' Gele kaart CFR Cluj Gele kaart voor Rui Pedro CFR Cluj
71' Gele kaart CFR Cluj Gele kaart voor M. Sougou CFR Cluj
74' Wissel CFR Cluj Wissel M. Aguirregaray voor M. Sougou CFR Cluj
81' Wissel CFR Cluj Wissel P. Kapetanos voor Rui Pedro CFR Cluj
83' Wissel CFR Cluj Wissel N. Godemèche voor Rafael Bastos CFR Cluj
84' Gele kaart CFR Cluj Gele kaart voor Ricardo Cadú CFR Cluj
88' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor Marcio Mossoró Sporting Braga
Video hoogtepunten en samenvatting CFR Cluj - Sporting Braga
Opstellingen CFR Cluj - Sporting Braga

Voorbeschouwing CFR Cluj - Sporting Braga

CFR Cluj en Sporting Braga spelen tegen elkaar in seizoen 2012/2013 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen CFR Cluj en Sporting Braga in de Champions League vond plaats op 19 september 2012 en dat duel eindigde in een overwinning voor CFR Cluj. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is CFR Cluj favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Sporting Braga slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.