Nabeschouwing Debrecen - BATE (0-2) || Champions League 2012/2013

Dinsdag 7 augustus 2012 - 20:30 uur

In de Champions League 2012/2013 neemt Debrecen het dinsdag 7 augustus 2012 om 20:30 uur in eigen huis op tegen BATE. De wedstrijd wordt gespeeld in Városi Stadion in Mezokovesd.

Via de Debrecen - BATE live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Debrecen - BATE (0-2)

Het Champions League duel tussen Debrecen en BATE is geëindigd in een 0-2 overwinning voor BATE. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 25e minuut dacht BATE op voorsprong te komen via een doelpunt van D. Mozolevski. Helaas voor BATE werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 57e minuut kreeg B. Nikolov van Debrecen voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Debrecen de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. A. Volodko dacht na 59 minuten te scoren voor BATE, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Debrecen - BATE
LIVE Debrecen - BATE 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Debrecen - BATE teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Gele kaart Debrecen Gele kaart voor M. Korhut Debrecen
25' Doelpunt BATE Doelpunt D. Mozolevski met assist van V. Rodionov BATE
44' Gele kaart Debrecen Gele kaart voor A. Coulibaly Debrecen
45' Gele kaart Debrecen Gele kaart voor N. Mészáros Debrecen
46' Wissel Debrecen Wissel I. Sidibé voor Z. Nagy Debrecen
46' Wissel BATE Wissel A. Yurevich voor D. Baga BATE
51' Gele kaart Debrecen Gele kaart voor B. Nikolov Debrecen
57' Tweede gele kaart Debrecen Tweede gele kaart voor B. Nikolov Debrecen
59' Doelpunt BATE Doelpunt A. Volodko met assist van A. Hleb BATE
60' Gele kaart BATE Gele kaart voor M. Simic BATE
64' Wissel BATE Wissel A. Pavlov voor V. Rodionov BATE
65' Wissel Debrecen Wissel L. Rezes voor Y. Mbengono Debrecen
82' Gele kaart BATE Gele kaart voor A. Radkov BATE
84' Wissel Debrecen Wissel P. Mate voor D. Simac Debrecen
84' Wissel BATE Wissel F. Rudik voor A. Volodko BATE
Video hoogtepunten en samenvatting Debrecen - BATE
Opstellingen Debrecen - BATE

Voorbeschouwing Debrecen - BATE

Debrecen en BATE spelen tegen elkaar in seizoen 2012/2013 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Debrecen en BATE in de Champions League vond plaats op 1 augustus 2012 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.