Nabeschouwing Dinamo Zagreb - Dynamo Kiev (1-1) || Champions League 2012/2013

Dinsdag 4 december 2012 - 20:45 uur

In de Champions League 2012/2013 neemt Dinamo Zagreb het dinsdag 4 december 2012 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Dynamo Kiev. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Maksimir in Zagreb.

Via de Dinamo Zagreb - Dynamo Kiev live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dinamo Zagreb - Dynamo Kiev (1-1)

De Champions League 2012/2013 wedstrijd tussen Dinamo Zagreb en Dynamo Kiev geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 46e minuut dacht Dynamo Kyiv op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Yarmolenko. Helaas voor Dynamo Kyiv werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 95e minuut was het Dinamo Zagreb dat via I. Krstanovic dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Dinamo Zagreb - Dynamo Kiev
1
1
LIVE Dinamo Zagreb - Dynamo Kiev 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dinamo Zagreb - Dynamo Kiev teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Gele kaart Dinamo Zagreb Gele kaart voor D. Vida Dinamo Zagreb
46' Doelpunt Dynamo Kyiv Doelpunt A. Yarmolenko met assist van D. Garmash Dynamo Kyiv
47' Gele kaart Dinamo Zagreb Gele kaart voor M. Brozovic Dinamo Zagreb
60' Wissel Dinamo Zagreb Wissel I. Krstanovic voor D. Cop Dinamo Zagreb
65' Gele kaart Dynamo Kyiv Gele kaart voor Dudu Dynamo Kyiv
72' Wissel Dinamo Zagreb Wissel J. Pivaric voor M. Brozovic Dinamo Zagreb
76' Wissel Dynamo Kyiv Wissel Marco Rubén voor B. Ideye Dynamo Kyiv
82' Wissel Dynamo Kyiv Wissel A. Mehmedi voor Dudu Dynamo Kyiv
95' Penalty Dinamo Zagreb Penalty I. Krstanovic Dinamo Zagreb
94' Gele kaart Dynamo Kyiv Gele kaart voor A. Yarmolenko Dynamo Kyiv
95' Gele kaart Dinamo Zagreb Gele kaart voor I. Krstanovic Dinamo Zagreb
91' Wissel Dynamo Kyiv Wissel A. Bogdanov voor L. Haruna Dynamo Kyiv
Video hoogtepunten en samenvatting Dinamo Zagreb - Dynamo Kiev
Opstellingen Dinamo Zagreb - Dynamo Kiev

Voorbeschouwing Dinamo Zagreb - Dynamo Kiev

Dinamo Zagreb en Dynamo Kiev spelen tegen elkaar in seizoen 2012/2013 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Dinamo Zagreb en Dynamo Kiev in de Champions League vond plaats op 3 oktober 2012 en dat duel eindigde in een overwinning voor Dynamo Kiev. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Dynamo Kiev favoriet. 1 keer wist de ploeg van Dinamo Zagreb te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Dinamo Zagreb. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.