Nabeschouwing Juventus - Nordsjælland (4-0) || Champions League 2012/2013

Woensdag 7 november 2012 - 20:45 uur

In de Champions League 2012/2013 neemt Juventus het woensdag 7 november 2012 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Nordsjælland. De wedstrijd wordt gespeeld in Juventus Stadium in Torino.

Via de Juventus - Nordsjælland live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Juventus - Nordsjælland (4-0)

Het Champions League duel tussen Juventus en Nordsjælland is geëindigd in een 4-0 overwinning voor Juventus. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 6e minuut dacht Juventus op voorsprong te komen via een doelpunt van C. Marchisio. Helaas voor Juventus werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 23e minuut was het Juventus dat via A. Vidal dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. S. Giovinco dacht na 37 minuten te scoren voor Juventus, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 75e minuut scoorde Juventus via F. Quagliarella, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Juventus - Nordsjælland
4
0
LIVE Juventus - Nordsjælland 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Juventus - Nordsjælland teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Juventus Doelpunt C. Marchisio met assist van M. Isla Juventus
23' Doelpunt Juventus Doelpunt A. Vidal Juventus
37' Doelpunt Juventus Doelpunt S. Giovinco met assist van A. Pirlo Juventus
46' Wissel Nordsjælland Wissel A. Christiansen voor A. Laudrup Nordsjælland
46' Wissel Nordsjælland Wissel S. Christensen voor E. Adu Nordsjælland
53' Wissel Juventus Wissel P. Pogba voor A. Vidal Juventus
55' Gele kaart Juventus Gele kaart voor C. Marchisio Juventus
60' Wissel Juventus Wissel F. Quagliarella voor S. Giovinco Juventus
67' Gele kaart Juventus Gele kaart voor P. Pogba Juventus
69' Wissel Juventus Wissel Lúcio voor G. Chiellini Juventus
72' Wissel Nordsjælland Wissel M. Nordstrand voor M. Beckmann Nordsjælland
75' Doelpunt Juventus Doelpunt F. Quagliarella met assist van A. Matri Juventus
Video hoogtepunten en samenvatting Juventus - Nordsjælland
Opstellingen Juventus - Nordsjælland

Voorbeschouwing Juventus - Nordsjælland

Juventus en Nordsjælland spelen tegen elkaar in seizoen 2012/2013 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Juventus en Nordsjælland in de Champions League vond plaats op 23 oktober 2012 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.