Nabeschouwing Montpellier - Arsenal (1-2) || Champions League 2012/2013

Dinsdag 18 september 2012 - 20:45 uur

In de Champions League 2012/2013 neemt Montpellier het dinsdag 18 september 2012 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Arsenal.

Via de Montpellier - Arsenal live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Montpellier - Arsenal (1-2)

Het Champions League duel tussen Montpellier en Arsenal is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Arsenal. Na 45 minuten stond er een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 9e minuut dacht Montpellier op voorsprong te komen via een doelpunt van Y. Belhanda. Helaas voor Montpellier werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 16e minuut was het Arsenal dat via L. Podolski dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Y. Gervinho dacht na 18 minuten te scoren voor Arsenal, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Montpellier - Arsenal
1
2
LIVE Montpellier - Arsenal 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Montpellier - Arsenal teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Gele kaart Arsenal Gele kaart voor A. Diaby Arsenal
9' Penalty Montpellier Penalty Y. Belhanda Montpellier
16' Doelpunt Arsenal Doelpunt L. Podolski met assist van O. Giroud Arsenal
18' Doelpunt Arsenal Doelpunt Y. Gervinho met assist van C. Jenkinson Arsenal
41' Gele kaart Montpellier Gele kaart voor M. Yanga-Mbiwa Montpellier
68' Wissel Montpellier Wissel K. Aït-Fana voor A. Mounier Montpellier
76' Wissel Arsenal Wissel A. Ramsey voor O. Giroud Arsenal
78' Wissel Montpellier Wissel B. Stambouli voor S. Camara Montpellier
78' Wissel Montpellier Wissel E. Herrera voor M. Estrada Montpellier
84' Gele kaart Montpellier Gele kaart voor Y. Belhanda Montpellier
90' Wissel Arsenal Wissel F. Coquelin voor Cazorla Arsenal
90' Wissel Arsenal Wissel T. Walcott voor L. Podolski Arsenal
Video hoogtepunten en samenvatting Montpellier - Arsenal
Opstellingen Montpellier - Arsenal

Voorbeschouwing Montpellier - Arsenal

Montpellier en Arsenal spelen tegen elkaar in seizoen 2012/2013 van de Champions League. Beide teams zullen het nieuwe Champions League seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat Montpellier en Arsenal elkaar treffen in de Champions League.