Nabeschouwing Neftçi - Ironi Kiryat Shmona (2-2) || Champions League 2012/2013

Woensdag 8 augustus 2012 - 18:00 uur

In de Champions League 2012/2013 neemt Neftçi het woensdag 8 augustus 2012 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Ironi Kiryat Shmona.

Via de Neftçi - Ironi Kiryat Shmona live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Neftçi - Ironi Kiryat Shmona (2-2)

De Champions League 2012/2013 wedstrijd tussen Neftçi en Ironi Kiryat Shmona geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

In de 31e minuut dacht Neftçi op voorsprong te komen via een doelpunt van J. Wobay. Helaas voor Neftçi werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 50e minuut was het Ironi Kiryat Shmona dat via B. Badash dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. C. Imamverdiyev dacht na 76 minuten te scoren voor Neftçi, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 91e minuut scoorde Ironi Kiryat Shmona via L. Lencse, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Neftçi - Ironi Kiryat Shmona
2
2
LIVE Neftçi - Ironi Kiryat Shmona 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Neftçi - Ironi Kiryat Shmona teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

31' Doelpunt Neftçi Doelpunt J. Wobay Neftçi
32' Gele kaart Ironi Kiryat Shmona Gele kaart voor S. Hasarma Ironi Kiryat Shmona
47' Gele kaart Neftçi Gele kaart voor E. Ramos Neftçi
50' Doelpunt Ironi Kiryat Shmona Doelpunt B. Badash met assist van A. Rochet Ironi Kiryat Shmona
57' Wissel Ironi Kiryat Shmona Wissel A. Abed voor B. Gerzicich Ironi Kiryat Shmona
63' Wissel Neftçi Wissel C. Imamverdiyev voor M. Seyidov Neftçi
65' Wissel Ironi Kiryat Shmona Wissel L. Lencse voor B. Badash Ironi Kiryat Shmona
76' Doelpunt Neftçi Doelpunt C. Imamverdiyev met assist van J. Wobay Neftçi
79' Wissel Neftçi Wissel A. Abdullayev voor E. Mehdiyev Neftçi
79' Wissel Ironi Kiryat Shmona Wissel A. Elisha voor D. Tasevski Ironi Kiryat Shmona
82' Gele kaart Neftçi Gele kaart voor Bruno Bertucci Neftçi
91' Doelpunt Ironi Kiryat Shmona Doelpunt L. Lencse met assist van A. Rochet Ironi Kiryat Shmona
Video hoogtepunten en samenvatting Neftçi - Ironi Kiryat Shmona
Opstellingen Neftçi - Ironi Kiryat Shmona

Voorbeschouwing Neftçi - Ironi Kiryat Shmona

Neftçi en Ironi Kiryat Shmona spelen tegen elkaar in seizoen 2012/2013 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Neftçi en Ironi Kiryat Shmona in de Champions League vond plaats op 1 augustus 2012 en dat duel eindigde in een overwinning voor Ironi Kiryat Shmona. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Ironi Kiryat Shmona favoriet. 1 keer wist de ploeg van Neftçi te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Neftçi. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.