Nabeschouwing Shakhter Karagandy - Slovan Liberec (1-1) || Champions League 2012/2013

Dinsdag 24 juli 2012 - 15:00 uur

In de Champions League 2012/2013 neemt Shakhter Karagandy het dinsdag 24 juli 2012 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Slovan Liberec.

Via de Shakhter Karagandy - Slovan Liberec live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Shakhter Karagandy - Slovan Liberec (1-1)

De Champions League 2012/2013 wedstrijd tussen Shakhter Karagandy en Slovan Liberec geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 40e minuut dacht Shakhter Karagandy op voorsprong te komen via een doelpunt van Z. Kukeyev. Helaas voor Shakhter Karagandy werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 120e minuut was het Slovan Liberec dat via J. Blazek dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Shakhter Karagandy - Slovan Liberec
1
1
LIVE Shakhter Karagandy - Slovan Liberec 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Shakhter Karagandy - Slovan Liberec teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

39' Gele kaart Slovan Liberec Gele kaart voor J. Fleisman Slovan Liberec
40' Penalty Shakhter Karagandy Penalty Z. Kukeyev Shakhter Karagandy
51' Gele kaart Shakhter Karagandy Gele kaart voor Z. Kukeyev Shakhter Karagandy
56' Gele kaart Shakhter Karagandy Gele kaart voor N. Vasiljevic Shakhter Karagandy
63' Wissel Slovan Liberec Wissel M. Bosancic voor V. Hadascok Slovan Liberec
67' Gele kaart Slovan Liberec Gele kaart voor T. Janu Slovan Liberec
76' Wissel Shakhter Karagandy Wissel M. Baizhanov voor S. Gridin Shakhter Karagandy
85' Wissel Slovan Liberec Wissel J. Blazek voor J. Stajner Slovan Liberec
113' Wissel Shakhter Karagandy Wissel Y. Tarasov voor A. Finonchenko Shakhter Karagandy
120' Doelpunt Slovan Liberec Doelpunt J. Blazek Slovan Liberec
121' Wissel Shakhter Karagandy Wissel E. Visnakovs voor F. Arsenijevic Shakhter Karagandy
Video hoogtepunten en samenvatting Shakhter Karagandy - Slovan Liberec
Opstellingen Shakhter Karagandy - Slovan Liberec
De opstellingen van Shakhter Karagandy en Slovan Liberec zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.