Nabeschouwing Sheriff - Ulisses (1-0) || Champions League 2012/2013

Dinsdag 24 juli 2012 - 19:00 uur

In de Champions League 2012/2013 neemt Sheriff het dinsdag 24 juli 2012 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Ulisses.

Via de Sheriff - Ulisses live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sheriff - Ulisses (1-0)

Het Champions League duel tussen Sheriff en Ulisses is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Sheriff. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 66e minuut dacht Sheriff op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Samardzic. Helaas voor Sheriff werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Sheriff - Ulisses
1
0
LIVE Sheriff - Ulisses 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sheriff - Ulisses teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

31' Gele kaart Ulisses Gele kaart voor N. Sahakyan Ulisses
55' Gele kaart Sheriff Gele kaart voor S. Gheorghiev Sheriff
59' Wissel Sheriff Wissel F. Rouamba voor M. Stanojevic Sheriff
62' Gele kaart Ulisses Gele kaart voor D. Grigoryan Ulisses
63' Wissel Ulisses Wissel A. Balabekyan voor D. Grigoryan Ulisses
66' Penalty Sheriff Penalty M. Samardzic Sheriff
70' Gele kaart Sheriff Gele kaart voor F. Rouamba Sheriff
76' Wissel Sheriff Wissel W. Balima voor S. Gheorghiev Sheriff
81' Wissel Ulisses Wissel T. Hakhnazaryan voor M. Simonyan Ulisses
85' Wissel Ulisses Wissel H. Machkalyan voor Aragoney Ulisses
92' Wissel Sheriff Wissel I. Dima voor A. Pesic Sheriff
Video hoogtepunten en samenvatting Sheriff - Ulisses
Opstellingen Sheriff - Ulisses

Voorbeschouwing Sheriff - Ulisses

Sheriff en Ulisses spelen tegen elkaar in seizoen 2012/2013 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Sheriff en Ulisses in de Champions League vond plaats op 17 juli 2012 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sheriff. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Sheriff favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Ulisses slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.