Nabeschouwing Tre Penne - F91 Dudelange (0-4) || Champions League 2012/2013

Dinsdag 10 juli 2012 - 20:30 uur

In de Champions League 2012/2013 neemt Tre Penne het dinsdag 10 juli 2012 om 20:30 uur in eigen huis op tegen F91 Dudelange. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Olimpico in Romagnano Sesia.

Via de Tre Penne - F91 Dudelange live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Tre Penne - F91 Dudelange (0-4)

Het Champions League duel tussen Tre Penne en F91 Dudelange is geëindigd in een 0-4 overwinning voor F91 Dudelange. Na 45 minuten stond er een 0-4 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 28e minuut dacht F91 Dudelange op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Joachim. Helaas voor F91 Dudelange werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 34e minuut was het F91 Dudelange dat via A. Joachim dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. S. Benzouien dacht na 41 minuten te scoren voor F91 Dudelange, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 46e minuut scoorde F91 Dudelange via D. Gomez, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-4 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Tre Penne - F91 Dudelange
LIVE Tre Penne - F91 Dudelange 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Tre Penne - F91 Dudelange teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Doelpunt F91 Dudelange Doelpunt A. Joachim F91 Dudelange
31' Gele kaart F91 Dudelange Gele kaart voor I. Haddadji F91 Dudelange
34' Doelpunt F91 Dudelange Doelpunt A. Joachim F91 Dudelange
35' Wissel Tre Penne Wissel M. Rossi voor G. Cardini Tre Penne
41' Doelpunt F91 Dudelange Doelpunt S. Benzouien F91 Dudelange
44' Gele kaart Tre Penne Gele kaart voor F. Baschetti Tre Penne
46' Doelpunt F91 Dudelange Doelpunt D. Gomez F91 Dudelange
47' Gele kaart Tre Penne Gele kaart voor M. Rossi Tre Penne
50' Wissel Tre Penne Wissel L. Nanni voor M. Tamburini Tre Penne
61' Wissel F91 Dudelange Wissel J. Prempeh voor M. Martino F91 Dudelange
62' Wissel F91 Dudelange Wissel I. Touray voor S. Benzouien F91 Dudelange
62' Wissel F91 Dudelange Wissel J. Kitenge voor A. Joachim F91 Dudelange
70' Wissel Tre Penne Wissel F. Nanni voor M. Valli Tre Penne
76' Gele kaart F91 Dudelange Gele kaart voor I. Touray F91 Dudelange
Video hoogtepunten en samenvatting Tre Penne - F91 Dudelange
Opstellingen Tre Penne - F91 Dudelange

Voorbeschouwing Tre Penne - F91 Dudelange

Tre Penne en F91 Dudelange spelen tegen elkaar in seizoen 2012/2013 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Tre Penne en F91 Dudelange in de Champions League vond plaats op 3 juli 2012 en dat duel eindigde in een overwinning voor F91 Dudelange. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is F91 Dudelange favoriet. 1 keer wist de ploeg van Tre Penne te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Tre Penne. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.