Nabeschouwing Zeljeznicar - Maribor (1-2) || Champions League 2012/2013

Dinsdag 24 juli 2012 - 21:00 uur

In de Champions League 2012/2013 neemt Zeljeznicar het dinsdag 24 juli 2012 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Maribor.

Via de Zeljeznicar - Maribor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Zeljeznicar - Maribor (1-2)

Het Champions League duel tussen Zeljeznicar en Maribor is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Maribor. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 20e minuut dacht Maribor op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Ibraimi. Helaas voor Maribor werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 53e minuut kreeg B. Colic van Zeljeznicar voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Zeljeznicar de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. J. Kvesic dacht na 59 minuten te scoren voor Zeljeznicar, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de 61e minuut werd S. Stanic van Zeljeznicar met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Zeljeznicar het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen. In de 64e minuut moest Zeljeznicar verder met een man minder, nadat M. Svraka een tweede gele kaart kreeg. In de 86e minuut scoorde Marcos Tavares namens Maribor. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Zeljeznicar - Maribor
1
2
LIVE Zeljeznicar - Maribor 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Zeljeznicar - Maribor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Gele kaart Zeljeznicar Gele kaart voor B. Colic Zeljeznicar
14' Gele kaart Zeljeznicar Gele kaart voor M. Beslija Zeljeznicar
20' Doelpunt Maribor Doelpunt A. Ibraimi Maribor
39' Gele kaart Zeljeznicar Gele kaart voor N. Zolotic Zeljeznicar
44' Gele kaart Zeljeznicar Gele kaart voor S. Kerla Zeljeznicar
48' Wissel Maribor Wissel D. Mezga voor A. Ibraimi Maribor
46' Wissel Zeljeznicar Wissel S. Bekric voor Z. Zeba Zeljeznicar
52' Gele kaart Maribor Gele kaart voor N. Potokar Maribor
53' Tweede gele kaart Zeljeznicar Tweede gele kaart voor B. Colic Zeljeznicar
54' Gele kaart Zeljeznicar Gele kaart voor E. Adilovic Zeljeznicar
56' Wissel Zeljeznicar Wissel S. Stanic voor M. Beslija Zeljeznicar
59' Doelpunt Zeljeznicar Doelpunt J. Kvesic Zeljeznicar
61' Rode kaart Zeljeznicar Rode kaart voor S. Stanic Zeljeznicar
63' Gele kaart Zeljeznicar Gele kaart voor M. Svraka Zeljeznicar
64' Tweede gele kaart Zeljeznicar Tweede gele kaart voor M. Svraka Zeljeznicar
65' Gele kaart Zeljeznicar Gele kaart voor S. Bekric Zeljeznicar
65' Wissel Zeljeznicar Wissel V. Vasilic voor N. Jamak Zeljeznicar
78' Wissel Maribor Wissel D. Trajkovski voor N. Potokar Maribor
86' Doelpunt Maribor Doelpunt Marcos Tavares Maribor
87' Wissel Maribor Wissel Z. Lesjak voor A. Mertelj Maribor
Video hoogtepunten en samenvatting Zeljeznicar - Maribor
Opstellingen Zeljeznicar - Maribor

Voorbeschouwing Zeljeznicar - Maribor

Zeljeznicar en Maribor spelen tegen elkaar in seizoen 2012/2013 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Zeljeznicar en Maribor in de Champions League vond plaats op 18 juli 2012 en dat duel eindigde in een overwinning voor Maribor. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Maribor favoriet. 1 keer wist de ploeg van Zeljeznicar te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Zeljeznicar. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.