Nabeschouwing Zenit - Milan (2-3) || Champions League 2012/2013

Woensdag 3 oktober 2012 - 18:00 uur

In de Champions League 2012/2013 neemt Zenit het woensdag 3 oktober 2012 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Milan.

Via de Zenit - Milan live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Zenit - Milan (2-3)

Het Champions League duel tussen Zenit en Milan is geëindigd in een 2-3 overwinning voor Milan. Na 45 minuten stond er een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 13e minuut dacht Milan op voorsprong te komen via een doelpunt van U. Emanuelson. Helaas voor Milan werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 16e minuut was het Milan dat via S. El Shaarawy dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Hulk dacht na 47 minuten te scoren voor Zenit, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 49e minuut scoorde Zenit via R. Shirokov, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 75 minuten spelen wist Milan via T. Hubocan de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-3 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Zenit - Milan
2
3
LIVE Zenit - Milan 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Zenit - Milan teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Gele kaart Zenit Gele kaart voor V. Faizulin Zenit
13' Doelpunt Milan Doelpunt U. Emanuelson Milan
16' Doelpunt Milan Doelpunt S. El Shaarawy met assist van K. Boateng Milan
35' Gele kaart Zenit Gele kaart voor A. Anyukov Zenit
36' Gele kaart Milan Gele kaart voor D. Bonera Milan
40' Gele kaart Milan Gele kaart voor S. El Shaarawy Milan
47' Doelpunt Zenit Doelpunt Hulk met assist van R. Shirokov Zenit
49' Doelpunt Zenit Doelpunt R. Shirokov met assist van Hulk Zenit
52' Wissel Milan Wissel G. Pazzini voor Bojan Milan
64' Wissel Milan Wissel A. Nocerino voor U. Emanuelson Milan
71' Gele kaart Zenit Gele kaart voor T. Hubocan Zenit
72' Wissel Zenit Wissel K. Zyryanov voor V. Bystrov Zenit
75' Eigen doelpunt Milan Eigen doelpunt T. Hubocan Milan
79' Wissel Zenit Wissel M. Kanunnikov voor V. Faizulin Zenit
81' Wissel Milan Wissel M. Yepes voor K. Boateng Milan
85' Gele kaart Milan Gele kaart voor M. Yepes Milan
87' Gele kaart Zenit Gele kaart voor R. Shirokov Zenit
89' Wissel Zenit Wissel A. Bukharov voor N. Lombaerts Zenit