Nabeschouwing Barcelona - Ajax (4-0) || Champions League 2013/2014

Woensdag 18 september 2013 - 20:45 uur

In de Champions League 2013/2014 neemt Barcelona het woensdag 18 september 2013 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Ajax.

Via de Barcelona - Ajax live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Barcelona - Ajax (4-0)

Het Champions League duel tussen Barcelona en Ajax is geëindigd in een 4-0 overwinning voor Barcelona. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 22e minuut dacht FC Barcelona op voorsprong te komen via een doelpunt van L. Messi. Helaas voor FC Barcelona werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 55e minuut was het FC Barcelona dat via L. Messi dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Piqué dacht na 69 minuten te scoren voor FC Barcelona, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 75e minuut scoorde FC Barcelona via L. Messi, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Barcelona - Ajax
4
0
LIVE Barcelona - Ajax 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Barcelona - Ajax teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt L. Messi FC Barcelona
24' Gele kaart Ajax Gele kaart voor N. Moisander Ajax
55' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt L. Messi met assist van Busquets FC Barcelona
59' Wissel Ajax Wissel T. Serero voor S. de Jong Ajax
69' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt Piqué met assist van Neymar FC Barcelona
72' Wissel FC Barcelona Wissel Pedro voor Neymar FC Barcelona
72' Wissel FC Barcelona Wissel Xavi voor Fàbregas FC Barcelona
73' Wissel Ajax Wissel M. van der Hoorn voor N. Moisander Ajax
75' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt L. Messi met assist van Xavi FC Barcelona
78' Wissel Ajax Wissel L. Schöne voor D. Blind Ajax
80' Wissel FC Barcelona Wissel Bartra voor Piqué FC Barcelona
85' Gele kaart Ajax Gele kaart voor S. Denswil Ajax
Video hoogtepunten en samenvatting Barcelona - Ajax
Opstellingen Barcelona - Ajax

Voorbeschouwing Barcelona - Ajax

Barcelona en Ajax spelen tegen elkaar in seizoen 2013/2014 van de Champions League. Beide teams zullen het nieuwe Champions League seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat Barcelona en Ajax elkaar treffen in de Champions League.