Nabeschouwing Barcelona - Atlético Madrid (1-1) || Champions League 2013/2014

Dinsdag 1 april 2014 - 20:45 uur

In de Champions League 2013/2014 neemt Barcelona het dinsdag 1 april 2014 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Atlético Madrid.

Via de Barcelona - Atlético Madrid live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Barcelona - Atlético Madrid (1-1)

De Champions League 2013/2014 wedstrijd tussen Barcelona en Atlético Madrid geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 56e minuut dacht Atlético Madrid op voorsprong te komen via een doelpunt van Diego. Helaas voor Atlético Madrid werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 71e minuut was het FC Barcelona dat via Neymar dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Barcelona - Atlético Madrid
1
1
LIVE Barcelona - Atlético Madrid 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Barcelona - Atlético Madrid teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Wissel FC Barcelona Wissel Bartra voor Piqué FC Barcelona
19' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor Koke Atlético Madrid
30' Wissel Atlético Madrid Wissel Diego voor Diego Costa Atlético Madrid
38' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor Gabi Atlético Madrid
44' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor A. Turan Atlético Madrid
52' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor Juanfran Atlético Madrid
56' Doelpunt Atlético Madrid Doelpunt Diego met assist van Gabi Atlético Madrid
56' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor Iniesta FC Barcelona
58' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor Jordi Alba FC Barcelona
68' Wissel FC Barcelona Wissel A. Sánchez voor Fàbregas FC Barcelona
70' Wissel Atlético Madrid Wissel J. Sosa voor David Villa Atlético Madrid
71' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt Neymar met assist van Iniesta FC Barcelona
77' Wissel Atlético Madrid Wissel C. Rodríguez voor A. Turan Atlético Madrid
79' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor Diego Atlético Madrid
92' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor J. Sosa Atlético Madrid