Nabeschouwing Barcelona - Manchester City (2-1) || Champions League 2013/2014

Woensdag 12 maart 2014 - 20:45 uur

In de Champions League 2013/2014 neemt Barcelona het woensdag 12 maart 2014 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Manchester City.

Via de Barcelona - Manchester City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Barcelona - Manchester City (2-1)

Het Champions League duel tussen Barcelona en Manchester City is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Barcelona. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 67e minuut dacht FC Barcelona op voorsprong te komen via een doelpunt van L. Messi. Helaas voor FC Barcelona werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 78e minuut kreeg P. Zabaleta van Manchester City voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Manchester City de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. V. Kompany dacht na 89 minuten te scoren voor Manchester City, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 91e minuut scoorde FC Barcelona via Dani Alves, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Barcelona - Manchester City
2
1
LIVE Barcelona - Manchester City 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Barcelona - Manchester City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Gele kaart Manchester City Gele kaart voor Fernandinho Manchester City
23' Gele kaart Manchester City Gele kaart voor A. Kolarov Manchester City
30' Gele kaart Manchester City Gele kaart voor P. Zabaleta Manchester City
46' Wissel Manchester City Wissel E. Džeko voor S. Agüero Manchester City
54' Gele kaart FC Barcelona Gele kaart voor Fàbregas FC Barcelona
67' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt L. Messi FC Barcelona
72' Wissel Manchester City Wissel Negredo voor David Silva Manchester City
73' Gele kaart Manchester City Gele kaart voor V. Kompany Manchester City
74' Wissel Manchester City Wissel Jesús Navas voor S. Nasri Manchester City
78' Tweede gele kaart Manchester City Tweede gele kaart voor P. Zabaleta Manchester City
80' Wissel FC Barcelona Wissel A. Sánchez voor Neymar FC Barcelona
86' Wissel FC Barcelona Wissel Sergi Roberto voor Fàbregas FC Barcelona
89' Doelpunt Manchester City Doelpunt V. Kompany met assist van E. Džeko Manchester City
91' Doelpunt FC Barcelona Doelpunt Dani Alves met assist van Iniesta FC Barcelona
Video hoogtepunten en samenvatting Barcelona - Manchester City
Opstellingen Barcelona - Manchester City

Voorbeschouwing Barcelona - Manchester City

Barcelona en Manchester City spelen tegen elkaar in seizoen 2013/2014 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Barcelona en Manchester City in de Champions League vond plaats op 18 februari 2014 en dat duel eindigde in een overwinning voor Barcelona. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Barcelona favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Manchester City slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.