Nabeschouwing Basel - FCSB (1-1) || Champions League 2013/2014

Woensdag 6 november 2013 - 20:45 uur

In de Champions League 2013/2014 neemt Basel het woensdag 6 november 2013 om 20:45 uur in eigen huis op tegen FCSB. De wedstrijd wordt gespeeld in St. Jakob-Park in Basel.

Via de Basel - FCSB live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Basel - FCSB (1-1)

De Champions League 2013/2014 wedstrijd tussen Basel en FCSB geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 17e minuut dacht FCSB op voorsprong te komen via een doelpunt van F. Piovaccari. Helaas voor FCSB werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 91e minuut was het Basel dat via G. Sio dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Basel - FCSB
1
1
LIVE Basel - FCSB 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Basel - FCSB teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Gele kaart FCSB Gele kaart voor Ł. Szukala FCSB
17' Doelpunt FCSB Doelpunt F. Piovaccari met assist van Ł. Szukala FCSB
26' Gele kaart FCSB Gele kaart voor F. Piovaccari FCSB
41' Gele kaart FCSB Gele kaart voor A. Bourceanu FCSB
42' Gele kaart Basel Gele kaart voor I. Ivanov Basel
46' Wissel FCSB Wissel L. Filip voor M. Pintilii FCSB
62' Wissel FCSB Wissel A. Chipciu voor N. Stanciu FCSB
66' Wissel Basel Wissel G. Sio voor M. Delgado Basel
76' Wissel FCSB Wissel P. Kapetanos voor F. Piovaccari FCSB
78' Wissel Basel Wissel M. Diaz voor F. Frei Basel
80' Gele kaart Basel Gele kaart voor F. Schär Basel
84' Wissel Basel Wissel D. Degen voor Mohamed Salah Basel
86' Gele kaart Basel Gele kaart voor D. Degen Basel
91' Doelpunt Basel Doelpunt G. Sio met assist van V. Stocker Basel
Video hoogtepunten en samenvatting Basel - FCSB
Opstellingen Basel - FCSB

Voorbeschouwing Basel - FCSB

Basel en FCSB spelen tegen elkaar in seizoen 2013/2014 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Basel en FCSB in de Champions League vond plaats op 22 oktober 2013 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.