Nabeschouwing Basel - Schalke 04 (0-1) || Champions League 2013/2014

Dinsdag 1 oktober 2013 - 20:45 uur

In de Champions League 2013/2014 neemt Basel het dinsdag 1 oktober 2013 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Schalke 04. De wedstrijd wordt gespeeld in St. Jakob-Park in Basel.

Via de Basel - Schalke 04 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Basel - Schalke 04 (0-1)

Het Champions League duel tussen Basel en Schalke 04 is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Schalke 04. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 54e minuut dacht Schalke 04 op voorsprong te komen via een doelpunt van J. Draxler. Helaas voor Schalke 04 werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Basel - Schalke 04
LIVE Basel - Schalke 04 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Basel - Schalke 04 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

37' Gele kaart Schalke 04 Gele kaart voor D. Aogo Schalke 04
38' Gele kaart Schalke 04 Gele kaart voor J. Farfán Schalke 04
45' Wissel Schalke 04 Wissel Á. Szalai voor J. Farfán Schalke 04
54' Doelpunt Schalke 04 Doelpunt J. Draxler Schalke 04
62' Wissel Basel Wissel G. Sio voor T. Xhaka Basel
65' Gele kaart Schalke 04 Gele kaart voor M. Höger Schalke 04
78' Wissel Schalke 04 Wissel S. Kolašinac voor D. Aogo Schalke 04
84' Wissel Basel Wissel P. Degen voor F. Frei Basel
84' Wissel Basel Wissel M. Delgado voor B. Safari Basel
85' Wissel Schalke 04 Wissel T. Hoogland voor M. Meyer Schalke 04
89' Gele kaart Basel Gele kaart voor M. Delgado Basel