Nabeschouwing Bayer Leverkusen - PSG (0-4) || Champions League 2013/2014

Dinsdag 18 februari 2014 - 20:45 uur

In de Champions League 2013/2014 neemt Bayer Leverkusen het dinsdag 18 februari 2014 om 20:45 uur in eigen huis op tegen PSG.

Via de Bayer Leverkusen - PSG live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bayer Leverkusen - PSG (0-4)

Het Champions League duel tussen Bayer Leverkusen en PSG is geëindigd in een 0-4 overwinning voor PSG. Na 45 minuten stond er een 0-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 3e minuut dacht Paris Saint Germain op voorsprong te komen via een doelpunt van B. Matuidi. Helaas voor Paris Saint Germain werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 39e minuut was het Paris Saint Germain dat via Z. Ibrahimovic dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Z. Ibrahimovic dacht na 42 minuten te scoren voor Paris Saint Germain, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de 59e minuut moest Bayer 04 Leverkusen verder met een man minder, nadat E. Spahić een tweede gele kaart kreeg. Na 88 minuten spelen wist Paris Saint Germain via Y. Cabaye de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-4 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Bayer Leverkusen - PSG
LIVE Bayer Leverkusen - PSG 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bayer Leverkusen - PSG teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Paris Saint Germain Doelpunt B. Matuidi met assist van M. Verratti Paris Saint Germain
4' Gele kaart Paris Saint Germain Gele kaart voor B. Matuidi Paris Saint Germain
15' Gele kaart Bayer 04 Leverkusen Gele kaart voor R. Hilbert Bayer 04 Leverkusen
38' Gele kaart Bayer 04 Leverkusen Gele kaart voor E. Spahić Bayer 04 Leverkusen
39' Penalty Paris Saint Germain Penalty Z. Ibrahimovic Paris Saint Germain
42' Doelpunt Paris Saint Germain Doelpunt Z. Ibrahimovic met assist van B. Matuidi Paris Saint Germain
46' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel S. Reinartz voor S. Rolfes Bayer 04 Leverkusen
46' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel J. Brandt voor Heung-Min Son Bayer 04 Leverkusen
48' Gele kaart Bayer 04 Leverkusen Gele kaart voor A. Guardado Bayer 04 Leverkusen
58' Gele kaart Bayer 04 Leverkusen Gele kaart voor G. Castro Bayer 04 Leverkusen
59' Tweede gele kaart Bayer 04 Leverkusen Tweede gele kaart voor E. Spahić Bayer 04 Leverkusen
62' Wissel Bayer 04 Leverkusen Wissel P. Wollscheid voor S. Sam Bayer 04 Leverkusen
67' Wissel Paris Saint Germain Wissel Y. Cabaye voor B. Matuidi Paris Saint Germain
76' Wissel Paris Saint Germain Wissel J. Pastore voor E. Lavezzi Paris Saint Germain
88' Doelpunt Paris Saint Germain Doelpunt Y. Cabaye met assist van Lucas Paris Saint Germain