Nabeschouwing Celtic - Ajax (2-1) || Champions League 2013/2014

Dinsdag 22 oktober 2013 - 20:45 uur

In de Champions League 2013/2014 neemt Celtic het dinsdag 22 oktober 2013 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Ajax. De wedstrijd wordt gespeeld in Celtic Park in Glasgow.

Via de Celtic - Ajax live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Celtic - Ajax (2-1)

Het Champions League duel tussen Celtic en Ajax is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Celtic. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 45e minuut dacht Celtic op voorsprong te komen via een doelpunt van J. Forrest. Helaas voor Celtic werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 54e minuut was het Celtic dat via B. Kayal dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 88e minuut moest Celtic verder met een man minder nadat N. Biton een rode kaart had gekregen. Het lukte Ajax in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord. In de 94e minuut scoorde Ajax via L. Schöne, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Celtic - Ajax
2
1
LIVE Celtic - Ajax 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Celtic - Ajax teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

44' Gele kaart Celtic Gele kaart voor V. van Dijk Celtic
44' Gele kaart Ajax Gele kaart voor J. Veltman Ajax
44' Gele kaart Ajax Gele kaart voor C. Poulsen Ajax
45' Penalty Celtic Penalty J. Forrest Celtic
54' Doelpunt Celtic Doelpunt B. Kayal Celtic
67' Wissel Ajax Wissel N. Boilesen voor C. Poulsen Ajax
71' Wissel Celtic Wissel J. Ledley voor B. Kayal Celtic
74' Wissel Ajax Wissel L. de Sa voor V. Fischer Ajax
77' Wissel Celtic Wissel N. Biton voor M. Lustig Celtic
80' Wissel Ajax Wissel L. Schöne voor R. van Rhijn Ajax
88' Rode kaart Celtic Rode kaart voor N. Biton Celtic
94' Doelpunt Ajax Doelpunt L. Schöne met assist van T. Serero Ajax
91' Wissel Celtic Wissel Amido Baldé voor T. Pukki Celtic