Nabeschouwing Daugava Daugavpils - Elfsborg (0-4) || Champions League 2013/2014

Dinsdag 23 juli 2013 - 17:00 uur

In de Champions League 2013/2014 neemt Daugava Daugavpils het dinsdag 23 juli 2013 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Elfsborg.

Via de Daugava Daugavpils - Elfsborg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Daugava Daugavpils - Elfsborg (0-4)

Het Champions League duel tussen Daugava Daugavpils en Elfsborg is geëindigd in een 0-4 overwinning voor Elfsborg. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 41e minuut dacht Elfsborg op voorsprong te komen via een doelpunt van J. Keene. Helaas voor Elfsborg werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 61e minuut was het Elfsborg dat via V. Claesson dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. N. Hult dacht na 66 minuten te scoren voor Elfsborg, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 86e minuut scoorde Elfsborg via M. Andersson, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-4 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Daugava Daugavpils - Elfsborg
LIVE Daugava Daugavpils - Elfsborg 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Daugava Daugavpils - Elfsborg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

41' Doelpunt Elfsborg Doelpunt J. Keene Elfsborg
42' Gele kaart Daugava Daugavpils Gele kaart voor M. Ghonghadze Daugava Daugavpils
46' Wissel Daugava Daugavpils Wissel M. Ziziļevs voor M. Ghonghadze Daugava Daugavpils
59' Gele kaart Daugava Daugavpils Gele kaart voor K. Ševeļovs Daugava Daugavpils
61' Doelpunt Elfsborg Doelpunt V. Claesson Elfsborg
66' Doelpunt Elfsborg Doelpunt N. Hult Elfsborg
68' Wissel Elfsborg Wissel S. Ishizaki voor M. Rohdén Elfsborg
75' Wissel Daugava Daugavpils Wissel A. Kovaļovs voor I. Babatunde Daugava Daugavpils
77' Wissel Elfsborg Wissel A. Lans voor T. Söderberg Elfsborg
77' Wissel Elfsborg Wissel M. Andersson voor D. Mobaeck Elfsborg
85' Gele kaart Daugava Daugavpils Gele kaart voor A. Vlasovs Daugava Daugavpils
86' Penalty Elfsborg Penalty M. Andersson Elfsborg
87' Gele kaart Daugava Daugavpils Gele kaart voor D. Militaru Daugava Daugavpils
Video hoogtepunten en samenvatting Daugava Daugavpils - Elfsborg
Opstellingen Daugava Daugavpils - Elfsborg

Voorbeschouwing Daugava Daugavpils - Elfsborg

Daugava Daugavpils en Elfsborg spelen tegen elkaar in seizoen 2013/2014 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Daugava Daugavpils en Elfsborg in de Champions League vond plaats op 17 juli 2013 en dat duel eindigde in een overwinning voor Elfsborg. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Elfsborg favoriet. 1 keer wist de ploeg van Daugava Daugavpils te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Daugava Daugavpils. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.