Nabeschouwing Maccabi Tel Aviv - Győri ETO (2-1) || Champions League 2013/2014

Dinsdag 23 juli 2013 - 20:30 uur

In de Champions League 2013/2014 neemt Maccabi Tel Aviv het dinsdag 23 juli 2013 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Győri ETO. De wedstrijd wordt gespeeld in Bloomfield Stadium in Petah Tikva.

Via de Maccabi Tel Aviv - Győri ETO live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Maccabi Tel Aviv - Győri ETO (2-1)

Het Champions League duel tussen Maccabi Tel Aviv en Győri ETO is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Maccabi Tel Aviv. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 25e minuut dacht Maccabi Tel Aviv op voorsprong te komen via een doelpunt van T. Ben Haim. Helaas voor Maccabi Tel Aviv werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 79e minuut was het Maccabi Tel Aviv dat via E. Zahavi dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. L. Martínez dacht na 86 minuten te scoren voor Győri ETO, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Maccabi Tel Aviv - Győri ETO
2
1
LIVE Maccabi Tel Aviv - Győri ETO 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Maccabi Tel Aviv - Győri ETO teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Gele kaart Győri ETO Gele kaart voor P. Mevoungou Győri ETO
25' Doelpunt Maccabi Tel Aviv Doelpunt T. Ben Haim Maccabi Tel Aviv
37' Gele kaart Győri ETO Gele kaart voor R. Wolfe Győri ETO
46' Wissel Győri ETO Wissel L. Martínez voor N. Andrić Győri ETO
59' Wissel Győri ETO Wissel T. Koltai voor R. Kronaveter Győri ETO
64' Wissel Győri ETO Wissel N. Trajkovic voor M. Střeštík Győri ETO
66' Gele kaart Győri ETO Gele kaart voor Z. Lipták Győri ETO
66' Wissel Maccabi Tel Aviv Wissel D. Micha voor B. Itzhaki Maccabi Tel Aviv
74' Wissel Maccabi Tel Aviv Wissel M. Lugasi voor T. Ben Haim Maccabi Tel Aviv
79' Doelpunt Maccabi Tel Aviv Doelpunt E. Zahavi Maccabi Tel Aviv
81' Wissel Maccabi Tel Aviv Wissel Mané voor O. Altman Maccabi Tel Aviv
86' Doelpunt Győri ETO Doelpunt L. Martínez Győri ETO
89' Gele kaart Maccabi Tel Aviv Gele kaart voor Mané Maccabi Tel Aviv
Video hoogtepunten en samenvatting Maccabi Tel Aviv - Győri ETO
Opstellingen Maccabi Tel Aviv - Győri ETO

Voorbeschouwing Maccabi Tel Aviv - Győri ETO

Maccabi Tel Aviv en Győri ETO spelen tegen elkaar in seizoen 2013/2014 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Maccabi Tel Aviv en Győri ETO in de Champions League vond plaats op 17 juli 2013 en dat duel eindigde in een overwinning voor Maccabi Tel Aviv. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Maccabi Tel Aviv favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Győri ETO slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.