Nabeschouwing Milan - Ajax (0-0) || Champions League 2013/2014

Woensdag 11 december 2013 - 20:45 uur

In de Champions League 2013/2014 neemt Milan het woensdag 11 december 2013 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Ajax.

Via de Milan - Ajax live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Milan - Ajax (0-0)

De Champions League 2013/2014 wedstrijd tussen Milan en Ajax geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor R. Montolivo in de 22e minuut, waardoor Milan met een man minder kwam te staan. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Milan - Ajax
LIVE Milan - Ajax 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Milan - Ajax teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Rode kaart Milan Rode kaart voor R. Montolivo Milan
24' Wissel Milan Wissel A. Poli voor S. El Shaarawy Milan
46' Wissel Ajax Wissel D. Hoesen voor C. Poulsen Ajax
64' Gele kaart Ajax Gele kaart voor D. Blind Ajax
71' Gele kaart Milan Gele kaart voor M. Balotelli Milan
72' Wissel Ajax Wissel K. Sigþórsson voor Bojan Ajax
81' Wissel Milan Wissel P. Mexès voor Kaká Milan
81' Wissel Ajax Wissel M. van der Hoorn voor T. Serero Ajax
83' Gele kaart Milan Gele kaart voor N. de Jong Milan
89' Gele kaart Milan Gele kaart voor M. De Sciglio Milan
95' Gele kaart Milan Gele kaart voor S. Muntari Milan
Video hoogtepunten en samenvatting Milan - Ajax
Opstellingen Milan - Ajax

Voorbeschouwing Milan - Ajax

Milan en Ajax spelen tegen elkaar in seizoen 2013/2014 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Milan en Ajax in de Champions League vond plaats op 1 oktober 2013 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is Ajax favoriet. 1 keer wist de ploeg van Milan te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Milan. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.