Nabeschouwing Nõmme Kalju - Viktoria Pilsen (0-4) || Champions League 2013/2014

Dinsdag 30 juli 2013 - 18:00 uur

In de Champions League 2013/2014 neemt Nõmme Kalju het dinsdag 30 juli 2013 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Viktoria Pilsen. De wedstrijd wordt gespeeld in A. Le Coq Arena in Tallinn.

Via de Nõmme Kalju - Viktoria Pilsen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Nõmme Kalju - Viktoria Pilsen (0-4)

Het Champions League duel tussen Nõmme Kalju en Viktoria Pilsen is geëindigd in een 0-4 overwinning voor Viktoria Pilsen. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 2e minuut dacht Viktoria Plzeň op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Čišovský. Helaas voor Viktoria Plzeň werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 52e minuut was het Viktoria Plzeň dat via M. Čišovský dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. M. Duris dacht na 77 minuten te scoren voor Viktoria Plzeň, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 92e minuut scoorde Viktoria Plzeň via M. Čišovský, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-4 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Nõmme Kalju - Viktoria Pilsen
LIVE Nõmme Kalju - Viktoria Pilsen 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Nõmme Kalju - Viktoria Pilsen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Viktoria Plzeň Doelpunt M. Čišovský Viktoria Plzeň
12' Gele kaart Viktoria Plzeň Gele kaart voor V. Darida Viktoria Plzeň
28' Gele kaart Viktoria Plzeň Gele kaart voor D. Limberský Viktoria Plzeň
31' Gele kaart Nõmme Kalju Gele kaart voor Y. Ceesay Nõmme Kalju
46' Gele kaart Viktoria Plzeň Gele kaart voor M. Čišovský Viktoria Plzeň
52' Doelpunt Viktoria Plzeň Doelpunt M. Čišovský met assist van P. Horváth Viktoria Plzeň
65' Wissel Viktoria Plzeň Wissel M. Duris voor D. Kolář Viktoria Plzeň
69' Wissel Nõmme Kalju Wissel T. Neemelo voor V. Voskoboinikov Nõmme Kalju
77' Doelpunt Viktoria Plzeň Doelpunt M. Duris Viktoria Plzeň
78' Wissel Nõmme Kalju Wissel H. Maehara voor E. Puri Nõmme Kalju
80' Wissel Viktoria Plzeň Wissel F. Rajtoral voor M. Petržela Viktoria Plzeň
85' Wissel Viktoria Plzeň Wissel T. Hořava voor V. Darida Viktoria Plzeň
92' Doelpunt Viktoria Plzeň Doelpunt M. Čišovský Viktoria Plzeň