Nabeschouwing Partizan - Ludogorets (0-1) || Champions League 2013/2014

Dinsdag 6 augustus 2013 - 20:45 uur



In de Champions League 2013/2014 neemt Partizan het dinsdag 6 augustus 2013 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Ludogorets.

Via de Partizan - Ludogorets live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Partizan - Ludogorets (0-1)

Het Champions League duel tussen Partizan en Ludogorets is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Ludogorets. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor N. Gulan in de 87e minuut, waardoor Partizan met een man minder kwam te staan. In de 88e minuut was het Ludogorets dat via H. Zlatinski dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Partizan - Ludogorets
LIVE Partizan - Ludogorets 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Partizan - Ludogorets teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
22' Gele kaart Partizan Gele kaart voor M. Ostojić Partizan
35' Gele kaart Ludogorets Gele kaart voor H. Zlatinski Ludogorets
45' Wissel Partizan Wissel Ž. Živković voor M. Lukač Partizan
54' Wissel Ludogorets Wissel Dani Abalo voor I. Stoyanov Ludogorets
59' Gele kaart Partizan Gele kaart voor M. Obradović Partizan
64' Wissel Ludogorets Wissel Fábio Espinho voor Marcelinho Ludogorets
67' Gele kaart Ludogorets Gele kaart voor Dani Abalo Ludogorets
68' Wissel Partizan Wissel M. Šćepović voor S. Ilić Partizan
70' Gele kaart Ludogorets Gele kaart voor Fábio Espinho Ludogorets
81' Wissel Partizan Wissel P. Luka voor P. Grbić Partizan
85' Wissel Ludogorets Wissel Vitinha voor M. Aleksandrov Ludogorets
87' Rode kaart Partizan Rode kaart voor N. Gulan Partizan
88' Penalty Ludogorets Penalty H. Zlatinski Ludogorets
93' Gele kaart Partizan Gele kaart voor N. Ninković Partizan
Video hoogtepunten en samenvatting Partizan - Ludogorets
Opstellingen Partizan - Ludogorets

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Partizan - Ludogorets

Partizan en Ludogorets spelen tegen elkaar in seizoen 2013/2014 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Partizan en Ludogorets in de Champions League vond plaats op 31 juli 2013 en dat duel eindigde in een overwinning voor Ludogorets. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Ludogorets favoriet. 1 keer wist de ploeg van Partizan te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Partizan. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Partizan 0
Winst Ludogorets 1
Gelijkspel 0
Totaal 1
Tags
Partizan - Ludogorets Opstelling Partizan Opstelling Ludogorets Live Partizan - Ludogorets Live Partizan - Ludogorets kijken Partizan - Ludogorets kijken Live Partizan - Ludogorets stream Partizan - Ludogorets Fox Sports Nabeschouwing Partizan - Ludogorets Uitslag Partizan - Ludogorets Statistieken Partizan - Ludogorets Champions League 2013/2014 Partizan - Ludogorets wedden Partizan - Ludogorets gokken Partizan - Ludogorets Unibet