Nabeschouwing Real Sociedad - Manchester United (0-0) || Champions League 2013/2014

Dinsdag 5 november 2013 - 20:45 uur

In de Champions League 2013/2014 neemt Real Sociedad het dinsdag 5 november 2013 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Manchester United. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Municipal de Anoeta (Donostia-San Sebastián) in Donostia-San Sebastián.

Via de Real Sociedad - Manchester United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Sociedad - Manchester United (0-0)

De Champions League 2013/2014 wedstrijd tussen Real Sociedad en Manchester United geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor M. Fellaini van Manchester United. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 90e minuut het veld moest verlaten. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Real Sociedad - Manchester United
LIVE Real Sociedad - Manchester United 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Sociedad - Manchester United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

31' Gele kaart Manchester United Gele kaart voor M. Fellaini Manchester United
51' Gele kaart Manchester United Gele kaart voor P. Evra Manchester United
63' Wissel Real Sociedad Wissel G. Castro voor Agirretxe Real Sociedad
63' Wissel Manchester United Wissel A. Young voor J. Hernández Manchester United
63' Wissel Manchester United Wissel R. van Persie voor W. Rooney Manchester United
69' Gele kaart Real Sociedad Gele kaart voor Bergara Real Sociedad
72' Wissel Real Sociedad Wissel Xabi Prieto voor Rubén Pardo Real Sociedad
80' Wissel Real Sociedad Wissel H. Seferović voor A. Griezmann Real Sociedad
90' Tweede gele kaart Manchester United Tweede gele kaart voor M. Fellaini Manchester United
92' Wissel Manchester United Wissel P. Jones voor S. Kagawa Manchester United
Video hoogtepunten en samenvatting Real Sociedad - Manchester United
Opstellingen Real Sociedad - Manchester United

Voorbeschouwing Real Sociedad - Manchester United

Real Sociedad en Manchester United spelen tegen elkaar in seizoen 2013/2014 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Real Sociedad en Manchester United in de Champions League vond plaats op 23 oktober 2013 en dat duel eindigde in een overwinning voor Manchester United. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Manchester United favoriet. 1 keer wist de ploeg van Real Sociedad te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Real Sociedad. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.