Nabeschouwing Viktoria Pilsen - Nõmme Kalju (6-2) || Champions League 2013/2014

Woensdag 7 augustus 2013 - 20:15 uur

In de Champions League 2013/2014 neemt Viktoria Pilsen het woensdag 7 augustus 2013 om 20:15 uur in eigen huis op tegen Nõmme Kalju. De wedstrijd wordt gespeeld in Doosan Aréna in Plzeň.

Via de Viktoria Pilsen - Nõmme Kalju live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Viktoria Pilsen - Nõmme Kalju (6-2)

Het Champions League duel tussen Viktoria Pilsen en Nõmme Kalju is geëindigd in een 6-2 overwinning voor Viktoria Pilsen. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 6-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 10e minuut dacht Nõmme Kalju op voorsprong te komen via een doelpunt van D. Quintieri. Helaas voor Nõmme Kalju werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 20e minuut was het Viktoria Plzeň dat via P. Horváth dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. P. Horváth dacht na 44 minuten te scoren voor Viktoria Plzeň, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 58e minuut scoorde Viktoria Plzeň via S. Tecl, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 62 minuten spelen wist Viktoria Plzeň via P. Horváth de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 69e minuut scoorde D. Quintieri namens Nõmme Kalju. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 71e minuut leek T. Hořava te scoren voor Viktoria Plzeň, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door de arbiter. In de 82e minuut leek T. Wagner te scoren voor Viktoria Plzeň, maar de scheidsrechter besloot het doelpunt af te keuren.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 6-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Viktoria Pilsen - Nõmme Kalju
6
2
LIVE Viktoria Pilsen - Nõmme Kalju 6-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Viktoria Pilsen - Nõmme Kalju teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Nõmme Kalju Doelpunt D. Quintieri met assist van Y. Ceesay Nõmme Kalju
20' Penalty Viktoria Plzeň Penalty P. Horváth Viktoria Plzeň
20' Gele kaart Nõmme Kalju Gele kaart voor T. Šišov Nõmme Kalju
34' Gele kaart Nõmme Kalju Gele kaart voor D. Quintieri Nõmme Kalju
44' Doelpunt Viktoria Plzeň Doelpunt P. Horváth met assist van V. Darida Viktoria Plzeň
46' Wissel Viktoria Plzeň Wissel F. Rajtoral voor D. Kolář Viktoria Plzeň
49' Gele kaart Viktoria Plzeň Gele kaart voor R. Řezník Viktoria Plzeň
58' Doelpunt Viktoria Plzeň Doelpunt S. Tecl met assist van P. Horváth Viktoria Plzeň
59' Wissel Viktoria Plzeň Wissel T. Wagner voor S. Tecl Viktoria Plzeň
62' Doelpunt Viktoria Plzeň Doelpunt P. Horváth met assist van M. Duris Viktoria Plzeň
65' Wissel Nõmme Kalju Wissel T. Neemelo voor V. Voskoboinikov Nõmme Kalju
69' Doelpunt Nõmme Kalju Doelpunt D. Quintieri Nõmme Kalju
69' Wissel Viktoria Plzeň Wissel T. Hořava voor P. Horváth Viktoria Plzeň
71' Doelpunt Viktoria Plzeň Doelpunt T. Hořava met assist van V. Darida Viktoria Plzeň
71' Wissel Nõmme Kalju Wissel R. Kirss voor E. Puri Nõmme Kalju
75' Wissel Nõmme Kalju Wissel Jefferson voor Y. Ceesay Nõmme Kalju
82' Doelpunt Viktoria Plzeň Doelpunt T. Wagner met assist van M. Duris Viktoria Plzeň
Video hoogtepunten en samenvatting Viktoria Pilsen - Nõmme Kalju
Opstellingen Viktoria Pilsen - Nõmme Kalju

Voorbeschouwing Viktoria Pilsen - Nõmme Kalju

Viktoria Pilsen en Nõmme Kalju spelen tegen elkaar in seizoen 2013/2014 van de Champions League.

De vorige ontmoeting tussen Viktoria Pilsen en Nõmme Kalju in de Champions League vond plaats op 30 juli 2013 en dat duel eindigde in een overwinning voor Viktoria Pilsen. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Viktoria Pilsen favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Nõmme Kalju slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.